Nieuws

 1. Google I/O Extended Zwolle groot succes

  De bioscoopzaal van Pathé Zwolle zat dinsdagavond 8 mei afgeladen vol met Google-fans die allen als eerste op de hoogte wilden zijn van de nieuwste snufjes die Google presenteerde tijdens Google I/O. De meerdaagse conferentie die Google jaarlijks houdt in Mountain View, Californië wordt geopend met een keynote die live te streamen is. Overal in de wereld worden livestream-evenementen georganiseerd onder de naam Google I/O Extended.

 2. Maak kennis met Congresregio Zwolle

  Op donderdag 21 juni 2018 organiseert Congresregio Zwolle een site visit om congresorganisatoren en meetingplanners kennis te laten maken met het zakelijke aanbod van de Regio Zwolle. Met een uitgebreid programma inclusief lunch en een afsluitende borrel worden verschillende congreslocaties en hotels bezocht.

 3. Deltacongres 2018 in Zwolle

  Op 1 november dit jaar zal het negende Nationaal Deltacongres plaatsvinden in de IJsselhallen in Zwolle. Dat maakte Deltacommissaris Wim Kuijken deze week bekend. Gemeente Zwolle, Waterschap Drents Overijsselse Delta en provincie Overijssel ontvangen de 1.500 gasten die worden verwacht. Het Zwolse gastheerschap is o.a. mogelijk gemaakt door inzet van de IJsselhallen, Port of Zwolle, MarketingOost en Congresregio Zwolle.

 4. Máxima opent Bio-beurs

  Koningin Máxima opende dinsdagmiddag de tweedaagse Bio-beurs in de IJsselhallen in Zwolle. Ook minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten was bij de opening van de beurs aanwezig om haar visie op biologische landbouw te delen.

 5. Nieuwe partner! RAWSpace

  RAWSpace is gevestigd in Zwolle en is onderdeel van de werkplaats, studio en galerie van Ronald A. Westerhuis. Zijn roestvrije sculpturen zijn over de hele wereld te bewonderen. Ook is hij de maker van het gedenkteken voor het Nationaal Monument MH17 dat 17 juli 2017 bij Vijfhuizen in gebruik werd genomen.

 6. Pillows Grand Hotel Ter Borch opent deuren

  Onlangs opende het nieuwe Pillows-label haar tweede hotel in Nederland : Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle. Dit luxe boutique hotel, gelegen tussen het Centraal Station en het stadshart van Zwolle, is de derde opening van het nieuwe 'Pillows Hotels'.

 7. Nieuwe partner: Van der Valk Hotel Zwolle

  Vanaf heden is Van der Valk Hotel Zwolle partner van Congresregio Zwolle. Dit hotel is ideaal gelegen langs de A28 en biedt 17 uitstekend uitgeruste multifunctionele  zalen, ideaal voor zakelijke ontmoetingen, lunches, congressen en feestelijke bijeenkomsten.

Neem contact met ons op