Nieuws

 1. Int. Milieuconferentie groot succes

  Aan de IMPEL Next Generation Conference 2018, namen 170 deelnemers uit 36 landen deel. Voor de conferentie sloegen Omgevingsdienst IJsselland, Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle en Congresregio Zwolle de handen ineen.

 2. Deltacongres 2018 in Zwolle

  Op 1 november dit jaar zal het negende Nationaal Deltacongres plaatsvinden in de IJsselhallen in Zwolle. Gemeente Zwolle, Waterschap Drents Overijsselse Delta en provincie Overijssel ontvangen de 1.500 gasten die worden verwacht. Het Zwolse gastheerschap is o.a. mogelijk gemaakt door inzet van de IJsselhallen, Port of Zwolle, MarketingOost en Congresregio Zwolle.

 3. Zwolle host eerste internationale Travel Trade show

  NBTC Holland Marketing en MarketingOost verwelkomden gisteren ruim 100 internationale reisorganisaties tijdens de eerste HollandCity Global Travel Trade Show in de Hanzestad Zwolle. Het doel van het meerdaagse evenement is om Nederland bij internationale reisorganisaties op de kaart te zetten als inspirerende reisbestemming, zowel voor groepen, individuele als zakelijke bezoekers. Naast de 105 internationale touroperators zijn er ook 75 organisaties uit de toeristische sector aanwezig, zoals musea, hotels, attracties, evenementen locaties en restaurants. Door deze grootschalige en globale opzet van het evenement kan Nederland van een ware primeur spreken.

 4. Events Magazine 'Je bereikt meer in de regio Zwolle'

  Onderlinge samenwerking en elkaar de handel gunnen; de oude Hanzecultuur voer er wel bij. Nog steeds is het leggen van senelle en krachtige verbindingen de reden dat je hier heel veel voor elkaar kunt krijgen. 'Met het DNA van de moderne tijd leunen we nog steeds op onze oude handelsgeest, aldus Kitty Onder de Linden van Congresregio Zwolle'.

 5. Google I/O Extended Zwolle groot succes

  De bioscoopzaal van Pathé Zwolle zat dinsdagavond 8 mei afgeladen vol met Google-fans die allen als eerste op de hoogte wilden zijn van de nieuwste snufjes die Google presenteerde tijdens Google I/O. De meerdaagse conferentie die Google jaarlijks houdt in Mountain View, Californië wordt geopend met een keynote die live te streamen is. Overal in de wereld worden livestream-evenementen georganiseerd onder de naam Google I/O Extended.

 6. Maak kennis met Congresregio Zwolle

  Op donderdag 21 juni 2018 organiseert Congresregio Zwolle een site visit om congresorganisatoren en meetingplanners kennis te laten maken met het zakelijke aanbod van de Regio Zwolle. Met een uitgebreid programma inclusief lunch en een afsluitende borrel worden verschillende congreslocaties en hotels bezocht.

Neem contact met ons op