Nieuws

  1. Nieuwe partner: Van der Valk Hotel Zwolle

    Vanaf heden is Van der Valk Hotel Zwolle partner van Congresregio Zwolle. Dit hotel is ideaal gelegen langs de A28 en biedt 17 uitstekend uitgeruste multifunctionele  zalen, ideaal voor zakelijke ontmoetingen, lunches, congressen en feestelijke bijeenkomsten.

  2. Een interactieve 8e editie van het Prinsjesdagcongres in Theater Buitensoos

    Op dinsdag 19 september vond het Prinsjesdagcongres Regio Zwolle voor het 8e jaar op rij plaats, ditmaal in Theater Buitensoos. Tijdens deze editie van het regiocongres was er veel aandacht voor interactie met het publiek en was er ook aandacht voor de specifieke thema’s waarop de Regio Zwolle excelleert: kunststoffen, health, e-commerce en agri-food.

  3. Vijf jaar op rij het Nederlands Trainerscongres bij IJsseldelta Center

    Op vrijdag 19 mei 2017 voor de 15e keer het Nederlands Trainerscongres door Coaches Betaald Voetbal (CBV) en de Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON). Hoogtepunt was de uitreiking van de Rinus Michels Awards voor de beste trainers van Nederland. Dit mooie evenement werd van de 15 jaar alweer 5 jaar op rij in Zwolle georganiseerd in het IJsseldelta Center gelegen in het stadion van PEC Zwolle.

Neem contact met ons op