Booming business in Zwolle

Lees hier het artikel van High Profile Events over zakelijke events in de Regio Zwolle naar aanleiding van de site visit.

Hoewel Zwolle bekendstaat om zijn Middeleeuwse glorie, timmert de hele regio ook anno 2017 flink aan de weg. Congresregio Zwolle nodigde ons uit voor een site visit op 23 juni. Een zonnige dag waarop de Hanzestad ons stralend een paar hoogtepunten uit de IJssellandregio presenteerde.

Wist je dat Zwolle het op een na grootste station van Nederland heeft? En dat het per trein vanuit de Randstad ongeveer een uur reizen is? Dat brengt Zwolle meteen een stuk dichterbij! Voor de liefhebbers was het mogelijk te overnachten in viersterren Hotel Lumen. Makkelijk bereikbaar, grote parkeerplaats en royale, modern ingerichte kamers. Samen met het aangrenzende IJsseldelta Center vormt Hotel Lumen een multifunctioneel evenementencomplex, geschikt voor diverse events.

Briljant in eenvoud

Na een stevig ontbijt in het hotel werden we per taxi naar de Nieuwe Buitensociëteit vervoerd. De ontvangst was hartelijk én smakelijk. De koffie werd geserveerd in een met chocolade overgoten, bont gespikkelde ijshoorn vergezeld van zoete delicatessen. De twintig deelnemers namen plaats op het podium, lekker informeel op grote zitzakken. Burgemeester Meijer nam ons mee op vogelvlucht door de regio. Onderwijs, transport, agrofood en industrie zijn de motoren van de lokale economie, maar minstens net zo belangrijk is de lokale mentaliteit: ‘Briljant in eenvoud, we gunnen elkaar de handel en helpen elkaar vooruit.’

Lees hier het hele artikel van High Profile Events.

Neem contact met ons op