GreaterVenues over Congresregio Zwolle

Lees hier het artikel van GreaterVenues geschreven door Daniel Verheij over de site visit in Congresregio Zwolle.

Zwolle ontwikkelt zich de laatste jaren sterk als bestemming voor zakelijk toerisme. Met de centrale ligging in noord-oost Nederland is de stad een belangrijke economische spil in de regio; dankzij de ligging van het station – met sporen in acht richtingen is Zwolle het tweede spoorwegknooppunt van het land – is de stad ook nog eens vanuit alle richtingen super goed bereikbaar. Maar wat voor locaties zijn er te vinden in en rond de historische Hanzestad?

Om die vraag te beantwoorden houdt Congresregio Zwolle jaarlijks een Regio Zwolle Site Visit. GreaterVenues nam deel aan de tour en werd erg enthousiast over de mogelijkheden en de diversiteit van de locaties!

Het eerste locatienieuws lopen we al tegen het lijf in de eerste venue van de dag: Lumen Hotel & Events. Juist, het is de nieuwe naam van het IJsseldelta Center en Hotel Lumen. Het hotel en congrescentrum deelden altijd al het dak en mogelijkheden, maar delen vanaf heden ook de naam Lumen. De locatie heeft naast 127 viersterren kamers en een evenementencomplex met 28 zalen ook het restaurant Bluefinger, en is van binnenuit direct verbonden met het stadion van voetbalclub PEC Zwolle, zodat je van het hele gebouw gebruik kunt maken. Hierdoor zijn meetings en events mogelijk van 2 tot 2000 personen; of je nou komt voor een intieme bijeenkomst in een van de stijlvolle skyboxen met uitzicht op het voetbalveld, of voor een groot congres in de multifunctionele ruimtes van het evenementencentrum.

Lees hier het hele artikel van Daniel verheij van GreaterVenues.

Neem contact met ons op