Maak kennis met Congresregio Zwolle

Op donderdag 21 juni 2018 organiseert Congresregio Zwolle een site visit om congresorganisatoren en meetingplanners kennis te laten maken met het zakelijke aanbod van de Regio Zwolle. Met een uitgebreid programma inclusief lunch en een afsluitende borrel worden verschillende congreslocaties en hotels bezocht.

Maak kennis met de bruisende binnenstad van Hanzestad Zwolle tijdens een fietstour onder leiding van een gids. Je fietst langs de Zwolse highlights zoals Museum de Fundatie en de Sassenpoort. Een bezoek aan de Nieuwe Buitensociëteit, Hotel Lumen & Events en Theater de Spiegel kan natuurlijk niet ontbreken. Op een prachtige locatie aan de oevers van de Vecht in Dalfsen wordt een tussenstop gehouden bij Mooirivier om even bij te tanken. Naast het bezoeken van de zakelijke evenementenlocaties bevat de site visit ook een ludieke activiteit. De Regio Zwolle site visit start op donderdag 21 juni om 09.30 uur en zal rond 17.30 uur eindigen.

Maureen Smith, Smith Training Support & Events, over de Regio Zwolle site visit 2017: "Het was een geweldige dag. Wat leuk dat jullie het ook in 2018 weer organiseren. Wat jammer dat ik al op de foto's en video van de Regio Zwolle site visit van 2017 sta, anders had ik me voor 2018 weer ingeschreven haha!"

Natinja Kuilder, Nieman Group, over de Regio Zwolle site visit 2017: "Een inspirerende en zeer gastvrije dag waar ik erg enthousiast van werd om in de regio Zwolle een event te organiseren!"

Marianne Lems, medewerkster Marketing Communicatie Benelux van Ascom over de Regio Zwolle site visit 2017: “Een inspirerende en interessante dag, met mooie locaties, enorm hartelijke ontvangst overal en wat leuk dat de burgemeester van Zwolle tijd heeft vrijgemaakt om ons te ontvangen en vol passie zijn stad voor te stellen.”

Anneke Kint secretaris van de personeelsvereniging van PWN tijdens de Regio Zwolle Tour: “Wat een heerlijke, gastvrije stad is Zwolle en wat gebeurt er hier veel in de regio. We hebben zoveel moois gezien en ervaren dat we zeker terugkomen. Zelfs het weer was tot in de puntjes geregeld. Zonder Dolle kom naar Zwolle.”

Neem contact met ons op