Organisatoren van evenementen bekijken ‘Zwolle’ als congresstad

Een groep uitgenodigde meetingplanners en congresorganisatoren uit het hele land heeft donderdag 21 juni een bezoek gebracht aan de regio Zwolle. Congresregio Zwolle organiseert jaarlijks de site visit voor een kennismaking met het zakelijke aanbod in de Regio Zwolle.

Na een heerlijke overnachting bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes werd de dag geopend op het podium in de Nieuwe Buitensociëteit, waar Kitty Onder de Linden - Accountmanager zakelijk toerisme regio Zwolle - het welkomstwoord verzorgde. Na de rondleiding stond de bus van Ijsseltours klaar om de deelnemers richting Lumen Hotel & Events te brengen waar een inspirerende workshop ‘Eventcanvas’ werd gegeven door het bureau Commgres. Bij buitenkomst wachtte een kleurrijke verrassing, een rijtje ‘lelijke eenden’ van Hiawatha stond klaar voor een mooie tocht over landweggetjes door het ruimtelijke en groene achterland. Op een bijzondere plek aan de rivier de Vecht werd een heerlijke lunch geserveerd door Hotel Mooirivier. Terug in Zwolle weer het stuur in eigen hand met een fietstour door de historische binnenstad langs de Zwolse iconen met als eindpunt Zwolse Theaters – locatie de Spiegel.

De reacties van de deelnemers waren zeer positief te noemen. ‘Een inspirerende en interessante dag met prachtige locaties waar we enorm gastvrij zijn ontvangen. Hanzestad Zwolle, en het achterland zijn echt een bezoek waard!’

Neem contact met ons op