Inschrijving geopend; Regio Zwolle site visit 13 mei 2019!

Op maandag 13 mei 2019 nodigt Congresregio Zwolle meetingplanners en congresorganisatoren uit om kennis te maken met de mogelijkheden voor zakelijke events van de regio Zwolle.

Ontdek de bruisende binnenstad van Hanzestad Zwolle tijdens een stadswandeling onder leiding van een gids. Je loopt langs de Zwolse highlights zoals Museum de Fundatie en de Sassenpoort. Een bezoek aan Theater Buitensoos, Lumen Hotel & Events en Theater de Spiegel kan natuurlijk niet ontbreken. Op een prachtige locatie aan de oevers van de Vecht in Dalfsen wordt een tussenstop gehouden bij Mooirivier Hotel & Congres om even bij te tanken. Naast het bezoeken van een aantal congres- en vergaderlocaties bevat de site visit ook een inhoudelijk programma en een ludieke activiteit. De Regio Zwolle site visit start op maandag 13 mei om 09.00 uur en zal rond 17.30 uur eindigen.   Organiseer je zakelijke bijeenkomsten? Meld je dan nu kosteloos aan voor de Regio Zwolle site visit 2019!

Doe het snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Let op: de site visit is voor iedereen die nog niet eerder heeft deelgenomen. Inschrijven is mogelijk voor 1 persoon per organisatie. Kom je van ver? Dan bieden wij je een kosteloze overnachting aan.

Aanmelden kan hier!

Neem contact met ons op