Zeer geslaagde Regio Zwolle site visit 2019

Op maandag 13 mei heette Congresregio Zwolle congresorganisatoren en meetingplanners uit heel Nederland welkom in de historische Hanzestad Zwolle tijdens de Regio Zwolle site visit 2019. De dag stond in het teken van kennis maken met de Regio Zwolle en de mogelijkheden voor zakelijke events.

De dag werd geopend door Kitty Onder de Linden – Accountmanager zakelijk toerisme Regio Zwolle – in Theater de Spiegel. Na een kennismaking met deze veelzijdige locatie werd de site visit vervolgd met een bustour door het buitengebied van Zwolle richting Dalfsen.

In Dalfsen werd de groep ontvangen bij Mooirivier Hotel & Congres. Genietend van een smoothie op het terras aan rivier de Vecht werd al een beetje kennisgemaakt met de prachtige buitenlocatie. Na ook hier een rondleiding te hebben gehad, vertrok de bus van IJsseltours richting Lumen Hotel & Events waar de groep ontvangen werd met een heerlijk, fris drankje. Tijdens de rondleiding werd genoten van een fantastische, uitgebreide lunch welke geserveerd werd op de verschillende plekken die deze mooie en sportieve locatie te bieden heeft. De rondleiding werd afgesloten met een heerlijk dessert in een van de business lounges van het PEC Zwolle stadion.

Hierna was het tijd om wat in actie te komen. Tijdens een gezellige wandeling door Zwolle, begeleid door een gids vanuit het Zwolse Balletjeshuis, werd op luchtige manier kennisgemaakt met de historie van deze dynamische Hanzestad.

Tot slot was het tijd voor de rondleiding bij Theater de Buitensoos, waarna de dag werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna keerden de deelnemers huiswaarts met het ov of werden ze nog even teruggebracht naar hun auto door Fietsjoe fietstaxi’s.

De weergoden zaten deze dag zeker mee, wat er mede voor heeft gezorgd dat het een prachtige, interessante dag is geweest. Alle deelnemers waren zeer positief en enthousiast over de stad Zwolle met haar mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en de gastvrijheid waar mee ze werden ontvangen door de locaties.

Lees hier het artikel dat Meetings heeft gepubliceerd naar aanleiding van de Site Visit Regio Zwolle 2019.

Een paar quotes van de deelnemers over de site visit en de Regio Zwolle:

"Een goed georganiseerde leuke en informatieve dag met een gezellige groep, veel gezien en heerlijk gegeten!"

"Een prachtige stad meer mogelijkheden dan je zou denken."

"Veel mogelijkheden, mooie loacties binnen en buiten de stad Zwolle, die goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer. Accomodaties op korte afstand van de A28."

Rabozaal in Theater de Spiegel Terras Mooirivier Hotel & Congres

Lunch Lumen Hotel & Events Wandeling door de dynamische Hanzestad Zwolle

Afsluitende borrel bij Theater Buitensoos Fietsjoe Fietstaxi

Neem contact met ons op