Nieuws

 1. Máxima opent Bio-beurs

  Koningin Máxima opende dinsdagmiddag de tweedaagse Bio-beurs in de IJsselhallen in Zwolle. Ook minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten was bij de opening van de beurs aanwezig om haar visie op biologische landbouw te delen.

 2. Nieuwe partner! RAWSpace

  RAWSpace is gevestigd in Zwolle en is onderdeel van de werkplaats, studio en galerie van Ronald A. Westerhuis. Zijn roestvrije sculpturen zijn over de hele wereld te bewonderen. Ook is hij de maker van het gedenkteken voor het Nationaal Monument MH17 dat 17 juli 2017 bij Vijfhuizen in gebruik werd genomen.

 3. Pillows Grand Hotel Ter Borch opent deuren

  Onlangs opende het nieuwe Pillows-label haar tweede hotel in Nederland : Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle. Dit luxe boutique hotel, gelegen tussen het Centraal Station en het stadshart van Zwolle, is de derde opening van het nieuwe 'Pillows Hotels'.

 4. Nieuwe partner: Van der Valk Hotel Zwolle

  Vanaf heden is Van der Valk Hotel Zwolle partner van Congresregio Zwolle. Dit hotel is ideaal gelegen langs de A28 en biedt 17 uitstekend uitgeruste multifunctionele  zalen, ideaal voor zakelijke ontmoetingen, lunches, congressen en feestelijke bijeenkomsten.

 5. Een interactieve 8e editie van het Prinsjesdagcongres in Theater Buitensoos

  Op dinsdag 19 september vond het Prinsjesdagcongres Regio Zwolle voor het 8e jaar op rij plaats, ditmaal in Theater Buitensoos. Tijdens deze editie van het regiocongres was er veel aandacht voor interactie met het publiek en was er ook aandacht voor de specifieke thema’s waarop de Regio Zwolle excelleert: kunststoffen, health, e-commerce en agri-food.

Neem contact met ons op