Nieuws

  1. Deltacongres 2018 in Zwolle

    Op 1 november dit jaar zal het negende Nationaal Deltacongres plaatsvinden in de IJsselhallen in Zwolle. Gemeente Zwolle, Waterschap Drents Overijsselse Delta en provincie Overijssel ontvangen de 1.500 gasten die worden verwacht. Het Zwolse gastheerschap is o.a. mogelijk gemaakt door inzet van de IJsselhallen, Port of Zwolle, MarketingOost en Congresregio Zwolle.

  2. Zwolle host eerste internationale Travel Trade show

    NBTC Holland Marketing en MarketingOost verwelkomden gisteren ruim 100 internationale reisorganisaties tijdens de eerste HollandCity Global Travel Trade Show in de Hanzestad Zwolle. Het doel van het meerdaagse evenement is om Nederland bij internationale reisorganisaties op de kaart te zetten als inspirerende reisbestemming, zowel voor groepen, individuele als zakelijke bezoekers. Naast de 105 internationale touroperators zijn er ook 75 organisaties uit de toeristische sector aanwezig, zoals musea, hotels, attracties, evenementen locaties en restaurants. Door deze grootschalige en globale opzet van het evenement kan Nederland van een ware primeur spreken.

Neem contact met ons op