Nieuws

 1. Zeer geslaagde Regio Zwolle site visit 2019

  Op maandag 13 mei heette Congresregio Zwolle congresorganisatoren en meetingplanners uit heel Nederland welkom in de historische Hanzestad Zwolle tijdens de Regio Zwolle site visit 2019. De dag stond in het teken van kennis maken met de Regio Zwolle en de mogelijkheden voor zakelijke events.

 2. Toerisme- en Vrijetijdscongres 2019

  Tijdens dit congres kwamen ruim 300 deelnemers uit de vrijetijdssector in Overijssel bij elkaar. Tijdens het congres werden door netwerkorganisatie Gastvrij Overijssel politici opgeroepen om de vrijetijdseconomie als topsector aan te merken. Het congres vond plaats in de Theater Buitensoos in Zwolle.

 3. Bezoek ons tijdens EventSummit 2019 op 31 januari

  Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de EventSummit. Dé dag voor de totale evenementenbranche. Tijdens de EventSummit op 31 januari 2019 in Ahoy Rotterdam vind je alles om je bedrijfsevenement, congres, beurs, festival of publieksevenement naar een hoger level te brengen.

 4. Int. Milieuconferentie groot succes

  Aan de IMPEL Next Generation Conference 2018, namen 170 deelnemers uit 36 landen deel. Voor de conferentie sloegen Omgevingsdienst IJsselland, Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle en Congresregio Zwolle de handen ineen.

 5. Deltacongres 2018 in Zwolle

  Op 1 november dit jaar zal het negende Nationaal Deltacongres plaatsvinden in de IJsselhallen in Zwolle. Gemeente Zwolle, Waterschap Drents Overijsselse Delta en provincie Overijssel ontvangen de 1.500 gasten die worden verwacht. Het Zwolse gastheerschap is o.a. mogelijk gemaakt door inzet van de IJsselhallen, Port of Zwolle, MarketingOost en Congresregio Zwolle.

Neem contact met ons op