Nieuws

  1. De tafel van de Regio Zwolle

    In de december editie van het zakelijke magazine Meetings incentives- conferences & events, staat een redactioneel artikel over de tafel van de Regio Zwolle. De tafel werd deze keer gehouden op Landgoed Het Laer te Ommen.

  2. Vakblad Events.nl wijdt twee artikelen aan de Regio Zwolle

    In de juni editie van het landelijke vakblad Events.nl (oplage 10.000) is veel aandacht besteed aan de Regio Zwolle. Het blad doet verslag van de ronde tafelsessie ‘Eventstafel’ in Theater De Spiegel en buigt zich in het tweede artikel over de sterke punten van de Regio Zwolle.

  3. Zwolle in top drie economische regio's

    In het landelijk overzicht van economische toplocaties is Regio Zwolle dit jaar gestegen naar de derde plek. Het onderzoek, uitgevoerd door Bureau Louter en Elsevier, brengt jaarlijks de economische prestaties van gemeenten en regio’s in beeld. Met deze top drie notering stijgt de regio twee plekken ten opzichte van vorig jaar.

Neem contact met ons op