Nieuws

 1. Warm welkom in Zwolle tijdens Regio Zwolle Tour 2016

  Tijdens de eerste mooie lentedagen op 31 maart en 1 april heeft Congresbureau Regio Zwolle congresorganisatoren en eventmanagers ontvangen voor de Regio Zwolle Tour 2016. Tijdens deze site-visit hebben de deelnemers kennis gemaakt met de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten van de Regio Zwolle.

 2. Meld u nu aan voor de 24-uurs Regio Zwolle tour 2016!

  Op donderdag 31 en vrijdag 1 april 2016 organiseert Congresbureau Regio Zwolle een 24-uurs site-visit om congresorganisatoren en meetingplanners kennis te laten maken met het zakelijke aanbod en de sfeer van de historische Hanzestad Zwolle.

 3. Mooi artikel in QM magazine over Regio Zwolle

  In de wintereditie van QM magazine (oplage 7500) worden de zakelijke mogelijkheden voor bijeenkomsten in de Regio Zwolle uitgelicht.Hierin wordt vermeld dat de Regio Zwolle haar 'schakelfunctie' steeds beter uitbuit en de handelsgeest uit de oude Hanzetijd zich heeft vertaald in economische voorspoed.

 4. Regio Zwolle Congres in Theater De Spiegel een groot succes!

  Op woensdag 9 december vond de vierde editie van het Regio Zwolle Congres plaats in Theater De Spiegel in Zwolle. Dit jaar was het thema Logistiek & Distributie. Tijdens dit congres wordt ieder jaar de Starter en Ondernemer van het jaar gekozen en wordt de Regio Zwolle Monitor gepresenteerd.

Neem contact met ons op