Bereikbaarheid Congresregio Zwolle

Goed bereikbaar

Waar je gasten ook vandaan komen: de Regio Zwolle is goed bereikbaar en centraal gelegen. Via de Hanzelijn ben je met de trein in iets meer dan 60 minuten vanuit Amsterdam in Zwolle. Maar ook vanuit het noorden, midden, oosten (inclusief Duitsland) en zuiden (België), is Zwolle als tweede spoorwegknooppunt van ons land goed bereikbaar. Komen je gasten met eigen vervoer, dan zijn zij via de A28, A50 en A32 snel op de plaats van bestemming.

Regio met veel gezichten

De Regio Zwolle is een regio met veel gezichten. Je vindt er de dynamiek van de historische Hanzesteden Zwolle, Kampen en Hattem met een ruim winkel-, horeca- en cultureel aanbod. Maar bijvoorbeeld ook de rust en ruimte van het Overijssels Vechtdal, de Sallandse heuvelrug, Zuid-Drenthe en Noordwest Veluwe. Liefhebbers van water komen aan hun trekken in de IJsseldelta, de meren rondom de Noordoostpolder en in Giethoorn en omgeving. Daarnaast telt de Regio Zwolle vele innovatieve bedrijven en samenwerkingsverbanden, zoals het Health Innovation Park en Polymer Science Park in Zwolle en het Kenniscentrum Agrofood en Ondernemen in Dronten. Hiermee vormt de Regio Zwolle een uitstekend decor voor een evenement en biedt het alle ingrediënten voor een memorabel congres of andere zakelijke bijeenkomst.

Neem alvast eens een kijkje

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Regio Zwolle? Bekijk dan dit filmpje of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken op 038 – 4215720 of via .

Neem contact met ons op