Maak kennis met Congresregio Zwolle

Als congresbureau hebben wij veel contact met verschillende opdrachtgevers. Het blijft boeiend al die verschillende mensen, ieder met zijn eigen ideeën, gewoontes en persoonlijkheid!

Na kennismaking met een opdrachtgever die een congres of andere zakelijke bijeenkomst hier in de regio Zwolle uit wil zetten, maken wij doorgaans een locatievoorstel met mooie plaatjes die een goede indruk van de locaties geven. Daarna nodigen we de opdrachtgever uit om ‘live’ de geschikte locaties te komen bekijken en stellen we een bezoekprogramma op. Met de auto langs de locaties toeren of nog mooier, op de fiets, als deze dicht bij elkaar liggen. Dat is helemaal relaxed en je hebt zo meer tijd om elkaar te spreken.

Na het bezoek vragen we offertes op. Als de opdrachtgever een keuze heeft gemaakt koppelen we hem/haar aan de locatie. We regelen daaromheen het vervoer, de hotelaccommodatie, dinerlocaties en, als men dit wil, contacten met specialisten en overheden binnen de regio voor een ontvangstborrel of een speech. Mooi om dan het plaatje samen rond te maken. Op de dag zelf komen we ook langs en na het congres evalueren we hoe men de stad, locatie en contacten met de verschillende partijen en het congresbureau heeft ervaren.

Met locaties in Dalfsen, Dronten, Kampen, Ommen, Staphorst, Steenwijk, Rheeze en natuurlijk Zwolle is er altijd wel een passende locatie te vinden in de Regio Zwolle. Van vergadering tot congres, voor alle soorten bijeenkomsten zoeken wij de juiste locatie voor jou, voor elk budget is wel wat te vinden.

Neem contact met ons op