Regio Zwolle

omschrijving
omschrijving

De Regio Zwolle heeft een centrale ligging, goede bereikbaarheid en is een aantrekkelijke regio voor het bedrijfsleven. De Regio Zwolle is als schakel tussen west, oost en noord Nederland één van de sterkste groeiregio’s van ons land. De economisch bloeiende Hanzestad Zwolle geldt als knooppunt van wegen en spoor, middelpunt van kennis- en onderwijsinstellingen en cultureel hart van het oosten. Regio Zwolle telt vele innovatieve bedrijven en excelleert in de sectoren health, agrifood, e-commerce en kunststof.

De Regio Zwolle is een regio met veel gezichten

Je vindt er de dynamiek en gemoedelijkheid van historische Hanzesteden met een ruim winkel-, horeca- en cultureel aanbod met daarnaast de rust en ruimte van het Overijssels Vechtdal, de Sallandse heuvelrug, Zuid-Drenthe en Noordwest Veluwe. Liefhebbers van water kunnen hun hart ophalen in de IJsseldelta, de meren rondom de Noordoostpolder en in Giethoorn en omgeving.

Hiermee vormt de Regio Zwolle een uitstekend decor voor een evenement en biedt het alle ingrediënten voor een memorabel congres of andere zakelijke bijeenkomst.

Neem contact met ons op