Biobeurs IJsselhallen Zwolle

De Biologische vakbeurs

locatie
IJsselhallen, Zwolle, Zwolle

De Bio-beurs is dé vakbeurs voor de biologische sector. Voor iedereen die professioneel geïnteresseerd is in biologisch.

Voor alle trends en innovaties in de biologische sector is de Bio-beurs the place to be. De Biobeurs wordt gehouden in de Ijsselhallen in Zwolle. Met culinaire masterclasses, inhoudelijke workshops, product innovaties, ontwikkelingen in de mechanisatie, kennis over omschakelen en meer!

Live Cooking door Masterchefs
Op het Foodplein kun je bijzondere Masterclasses volgen van topkoks.In 2017 kookten op het Foodplein o.a. Willem Schaafsma, Jonathan Zandbergen, Nel Schellekens, Daniël Saat, Femke van de Heuvel en Peter van Berckel.

Meer dan 70 workshops & lezingen
Tijdens de Bio-beurs is er een zeer uitgebreid inhoudelijk programma met meer dan 70 workshops en presentaties. Op het hoofdpodium zijn dagelijks debatten, lezingen en presentaties. In de kleinere zalen lopen er 4 workshops parallel. Bij het aanbod is rekening gehouden met thema’s voor horeca, catering, winkeliers, handel en verwerking en boeren en telers. De onderwerpen zijn divers.

Ruim 350 exposanten
Op de Bio-beurs vind je volop inspiratie en kennis bij meer dan 350 bedrijven en exposanten. Ga in gesprek met de grote spelers in de biologische sector. Of ontdek interessante nieuwe producten op het ondernemersplein waar startende bedrijven zich presenteren.

Overnachten
BOEK HIER JE HOTELKAMER in Zwolle of in de Regio Zwolle.

Neem contact met ons op