Congres, events & bijeenkomsten tijdens corona

Nu het coronavirus onderdeel is geworden van de huidige samenleving is er gekeken naar de mogelijkheden om jouw congres, event of bijeenkomst te laten plaatsvinden met als uitgangspunt de richtlijnen voor de 1.5 meter samenleving. 

Congresregio Zwolle biedt diverse mogelijkheden aan om jouw event/congres of bijeenkomst te laten plaatsvinden. Dit kan live zijn, hybride of een combinatie van beiden. We denken graag met je mee.

1.5 meter mogelijkheden per locatie in Congresregio Zwolle

Theater Buitensoos 1.5 meter
Afbeelding IJsselhallen volle zaal
3. 3e Helft - Cabaret
Mooirivier 1.5 meter
Zwolse Theaters 1.5 meter

Theater Buitensoos

IJsselhallen

Lumen Hotel & Events

Mooirivier Hotel & Congres

Zwolse Theaters

Congres038: hybride events mogelijk maken

De locaties in de Regio Zwolle slaan de handen ineen zodat de regio sneller groeit en grotere events toch mogelijk zijn. Dat is congres038: één congres verdeeld over meerdere locaties, waardoor je met een grote groep toch in Zwolle bij elkaar kan komen én middels live streaming aan elkaar wordt gekoppeld. Uniek doordat je de regio Zwolle als plenaire congreslocatie inzet, in plaats van de individuele locaties. De locaties liggen op korte afstand van elkaar, sommige op korte afstand van het station of kunnen verbonden worden met bootvervoer door de Zwolse grachten.

Hierdoor is het mogelijk om een congres te organiseren waar een groot aantal deelnemers welkom zijn én waar voldoende ruimte is voor creativiteit. Voldoende ruimte voor een veilige, betrouwbare én professionele bijeenkomst!

In samenwerking met een professioneel AV bedrijf kunnen wij kijken naar de mogelijkheden om jouw event te laten plaatsvinden in Congresregio Zwolle.

 

Avex en Congresregio Zwolle slaan de handen ineen voor livestream en webcast mogelijkheden

AVEX biedt toonaangevende oplossingen voor livestream en webcast uitzending. Mogelijkheden zijn:

  • Een lightpakket met livestream vanuit een virtual meetingroom met een capaciteit van 100 personen. Inclusief camera operator, technicus en projectleider. Ook is het mogelijk om middels een livestream locaties te koppelen. 
  • Webcast uitzending, waarbij interactief een vraag en antwoord module (Q&A) gebruikt kan worden. De vragen kunnen in een chat functie gesteld worden en komen bij een moderator binnen. Tevens kan er een registratie module en module om te stemmen gekoppeld worden
  • Basis pakket met twee dome camera’s, camera operator, technicus, projectleider en professionele high end uitzending voor maximaal 1.000 simultane kijkers.

Benieuwd naar de mogelijkheden en een kostenindicatie voor jouw zakelijke bijeenkomst? Neem dan contact op.