Congresregio Zwolle in de media

 1. De kracht van Regio Zwolle

  Meeting Magazine - April 2019

  De Regio Zwolle is als schakel tussen west, oost en noord Nederland één van de sterkste groeiregio’s van ons land. Je vindt er de dynamiek van de historische Hanzesteden Zwolle, Kampen en Hattem en de gemoedelijke, gastvrije sfeer in de groene, waterrijke omgeving.

 2. De kracht van Regio Oost

  Events.nl - maart 2019

  De Congresregio’s Twente en Zwolle zijn al een paar jaar flink in opmars. Kirsten Den Hartog en Kitty Onder de Linden geven beide regio’s op doortastende wijze meer bekendheid onder congresorganisatoren en meetingplanners uit het hele land.

 3. Congresregio Zwolle, dynamische groeiregio

  November 2018

  De regio Zwolle heeft zich ontwikkeld tot één van de meest dynamische regio’s van Nederland. De sterke economie van Overijssel wordt gekenmerkt door stabiele familiebedrijven en een krachtig ontwikkeld MKB.

 4. Steeds meer zakelijke bezoekers kiezen voor de regio Zwolle

  September 2018 Meeting Magazine

  Als historische Hanzestad heeft Zwolle bezoekers veel te bieden. Wist je dat de regio ook op zakelijk gebied talloze mogelijkheden biedt? Niet alleen zijn er mooie congreslocaties in overvloed; ook aan vakkennis van diverse topsectoren ontbreekt het in Zwolle en omgeving niet!

 5. Samen ondernemen in de bruisende regio Zwolle!

  juli 2018 Meetings

  Op uitnodiging van Congresregio Zwolle ging MEETINGS mee op de Regio Zwolle Site Visit, zodat we zelf kunnen voelen waarom regio Zwolle dé locatie is voor succesvolle zakelijke meetings of evenementen. En ja, we zijn overtuigd!

 6. Je bereikt meer in de regio Zwolle

  Events Magazine Juni 2018

  Onderlinge samenwerking en elkaar de handel gunnen; de oude Hanzecultuur voer er wel bij. Nog steeds is het leggen van snelle en krachtige verbindingen de reden dat je hier heel veel voor elkaar kunt krijgen.

 7. Snelle contacten of duurzame relaties?

  Mei 2018 Meeting Magazine

  Wat leuk, vanuit 'Zwollywood' een column op Meeting Magazine .nl En genoeg belevenissen te vertellen vanuit deze regio met een rijke historie, waar vakmanschap en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

 8. De Tafel van Nederland

  Januari 2018

  Diverse vertegenwoordigers van verschillende conventionbureaus schoven met elkaar aan tafel om van gedachten te wisselen over de betekenis van conventionbureaus voor u, als boeker of organisator van meetings of evenementen.

Neem contact met ons op