Daarom Regio Zwolle!

Waarom de Regio Zwolle de meest geschikte locatie voor jouw evenement is:

 • 1. Second tier steden zijn hot en betaalbaar!

  1. Second tier steden zijn hot en betaalbaar!

  Steeds vaker worden meetings georganiseerd buiten de grote steden, in de zogenaamde second-tier steden. Dit heeft onder andere te maken met de beperkte beschikbaarheid en dus hoge kosten in de grote hoofdsteden, waardoor meetingplanners moeten uitwijken naar andere steden. Naast de second-tier stad Zwolle is er in de hele regio een uitstekend aanbod van locaties te vinden met een grote focus op persoonlijke aandacht voor een gunstige prijs.

 • 2. Kennis in de regio

  2. Kennis in de regio

  Veelzijdigheid is een groot goed en Regio Zwolle laat zich graag voorstaan op haar diversiteit. We willen en zijn vooruitstrevend en onderscheidend op meerdere gebieden. Waarbij de topsectoren Agri & Food, Health, Kunststoffen en E-commerce sterk vertegenwoordigd zijn. Deze sectoren maken van Regio Zwolle een welvarende regio.

 • 3. Bereikbaarheid

  3. Bereikbaarheid

  Waar je gasten ook vandaan komen, de Regio Zwolle is goed bereikbaar en centraal gelegen. Via de Hanzelijn ben je met de trein in iets meer dan 60 minuten vanuit Amsterdam in Zwolle. Maar ook vanuit het noorden, midden, oosten (inclusief Duitsland) en zuiden (Belgiƫ), is Zwolle als tweede spoorwegknooppunt van ons land goed bereikbaar. Komen je gasten met eigen vervoer, dan zijn zij via de A28, A50 en A32 snel op de plaats van bestemming.

 • 4. Top 10 must do's

  4. Top 10 must do's

  Naast een uitstekend aanbod aan locaties voor zakelijke bijeenkomsten heeft de Regio Zwolle nog veel meer te bieden. Een kleine greep uit de mogelijkheden die jij jouw gasten kunt bieden.

 • 5. Ambassadeurs

  5. Ambassadeurs

  Samen met een aantal ambassadeurs werkt Congresregio Zwolle aan het versterken van de economische positie van de Regio Zwolle. Door congressen en bijeenkomsten aan te trekken krijgt de regionale economie een impuls.

Neem contact met ons op