Faciliteiten

Onze partners op het gebied van licht en geluid, catering, vervoer, decor en aankleding, drukwerk en groepsactiviteiten zijn professionals op hun gebied. Zij zorgen er voor dat iedere conferentie, congres, vergadering of beurs vlekkeloos verloopt. Samen met onze andere partners, zoals Museum De Fundatie, de gemeenten in de Regio Zwolle en bijvoorbeeld Hogeschool Windesheim, kunnen wij het evenement ook nog van een bijzonder tintje voorzien. Wil je weten hoe? Bel of mail dan naar 038 – 4215720 of en wij vertellen wat er allemaal mogelijk is.

 1. Korbeld Verhuur BV

  Korbeld Verhuur BV

  Adres
  Zompstraat 27, 8102 HX Raalte

  Korbeld Verhuur is de complete verhuurspecialist voor congressen, beurzen, evenementen en feesten. Het ruime assortiment is representatief en uitstekend geschikt voor elke locatie.

 2. Touringcarbedrijf IJsseltours BV

  Touringcarbedrijf IJsseltours BV

  Adres
  Hoekerweg 14, 8042 PH Zwolle

  Touringcarbedrijf IJsseltours is in haar 28 jarig bestaan uitgegroeid tot een begrip in Zwolle en omstreken. Het jonge wagenpark vervoert dagelijks kleine tot grote groepen mensen naar scholen, bedrijven en instellingen.

 3. Vechtdal Events

  Vechtdal Events

  Adres
  Zwolseweg 4, 7731 BC Ommen

  Bij Vechtdal Events in Ommen kun u terecht voor leuke activiteiten en complete dag-arrangementen voor kleine én grote groepen. Vechtdal Events is onderdeel van Rederij Peters, een betrouwbare partner met jarenlange ervaring, gevestigd in het mooie Vechtdal Overijssel.

 4. Stern partyservice

  Stern partyservice

  Adres
  Ossenkamp 2M, 8024 AE Zwolle

  Bij Stern Partyservice draait alles om persoonlijke aandacht. Of het nu om een schaal met hapjes, een buffet of een groot diner gaat, we doen het met het juiste gevoel. We gaan dus het liefst eerst met u in gesprek over uw wensen en denken met u mee. Samen komen we er altijd uit.

 5. Hiawatha Actief

  Hiawatha Actief

  Adres
  Potgietersingel 1, 8011 NA Zwolle

  Hoe leuk is het om een zakelijke bijeenkomst te combineren met een ontspannende teambuilding activiteit? Hiawatha Actief organiseert originele activiteiten voor groepen.

Neem contact met ons op