Stern partyservice

Adres
Ossenkamp 2M, 8024 AE Zwolle

Stern partyservice

Bij Stern Partyservice draait alles om persoonlijke aandacht. Of het nu om een schaal met hapjes, een buffet of een groot diner gaat, we doen het met het juiste gevoel. We gaan dus het liefst eerst met u in gesprek over uw wensen en denken met u mee. Samen komen we er altijd uit.

De naam Stern bestaat al meer dan 70 jaar in Zwolle. Dat is ook terug te zien in het breed gedragen grote klantenbestand wat in de loop in der jaren in de zakelijke en particuliere markt is opgebouwd.

Stern Partyservice kan ook de catering verzorgen op een aantal bijzondere vaste locaties waaronder: Landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem, de Grote Kerk , de Spiegel, de Sassenpoort en Waanders in Zwolle en op de MS Zuiderzee. Ook zijn wij huiscateraar op de Rechtbank Zwolle-Lelystad en verzorgen wij met gepaste trots de catering op Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Op deze exclusieve locatie worden uitsluitend besloten bijeenkomsten georganiseerd voor o.a. het Koningshuis en het Nederlandse kabinet.

Daarnaast verzorgen wij, op uw locatie, met veel kennis van zaken, de meest uiteenlopende evenementen en partijen zoals: bruiloften, product presentaties, personeelsbijeenkomsten, recepties etc. Steeds meer vraagt het bedrijfsleven, maar ook de particuliere markt om het leveren van een totaalconcept. De totale organisatie, de inrichting, het adviseren en het verzorgen van entertainment.

Hiervoor bent u bij Stern Partyservice aan het juiste adres. Zo uitgebreid en compleet als u maar wilt. En altijd met één aanspreekpunt.

Neem contact met ons op