AVEX

Effective business communications

Vandaag geopend van
Vandaag 08:30 - 17:30
Adres
Telfordstraat 20, 8013 RM Zwolle

AVEX

Audiovisuele middelen worden steeds breder toegepast. Ze spelen vaak een actieve rol als het gaat om nieuwe manieren van werken en communiceren. De mogelijkheden in de audiovisuele wereld zijn oneindig. Juist daarom begeleidt AVEX zorgvuldig bij de juiste keuze van audiovisuele middelen.

De missie van AVEX is om de klant effectiever te laten communiceren door het inzetten van audiovisuele oplossingen. Al meer dan 25 jaar voorziet AVEX organisaties in binnen- en buitenland van tijdelijke en permanente audiovisuele oplossingen. Met kennis van zaken voorziet AVEX elke ruimte van het juiste beeld en geluid.

De specialisten van AVEX werken met bewezen technologie en nemen je mee in de laatste ontwikkelingen op AV gebied. Voor internationale projecten is AVEX toegetreden tot de Global Presence Alliance (GPA). AVEX is partner en exclusief lid voor de Benelux. Door het toetreden tot de GPA kunnen zij internationale projecten doeltreffend uitvoeren en consistente service bieden, ongeacht de locatie.

De Global Presence Alliance brengt technologie en services van over de hele wereld samen. Internationale klanten profiteren hierdoor van een verbeterde operationele effectiviteit. Zowel bij design, engineering en integratie als het doorlopende onderhoud van audiovisuele systemen. Vanuit vestigingen in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk werkt AVEX dagelijks met zo’n 250 medewerkers aan de realisatie van fraaie audiovisuele projecten.

Neem contact met ons op