Nieuwe Buitensociëteit & Theater Buitensoos, Zwolle

Adres
Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit & Theater Buitensoos, Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is de bekende locatie voor landelijke congressen. Heel bijzonder is de Theater Buitensoos; een professionele en ruime congreszaal met comfortabele theaterstoelen die in iedere gewenste opstelling geplaatst kunnen worden.

Met een capaciteit tot 1250 personen is deze ruimte uitstekend geschikt voor congressen, productpresentaties, lezingen en seminars. Kleiner gezelschap? Geen probleem. De sfeer en de ruimte worden aangepast aan de wensen. Ledverlichting, professioneel geluid en flexibele indeling zorgen voor de uitstraling die bij het evenement past. Indrukwekkend groot? Intiem klein? Alles kan. Echt uniek is de mogelijkheid om de theaterzaal in een uurtje om te toveren tot een totaal andere sfeer en een andere opstelling. Een sitting diner aan ronde tafels, een vlakke vloer voor een knallend feest of een catwalk in het midden van de ruimte.

Nieuwe Buitensociëteit is een veelzijdige locatie met een grote diversiteit aan mogelijkheden. Met 32 multifunctionele zalen (van 2 tot 1250 personen) en verschillende cateringruimtes ideaal geschikt voor een congres, event, vergadering of training. Direct tegenover station Zwolle, op maar 60 stappen lopen en binnen 10 minuten van de A28 met 400 parkeerplaatsen ook nog eens uitstekend bereikbaar.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende hotelkamers aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Neem contact met ons op