Zwolse Theaters, Zwolle

Zwolse Theaters, Zwolle

Zwolse theaters: Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel. Twee theaters waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan en die een verbindende rol hebben binnen de culturele sector. Maar ook een voortrekkersrol: Zwolse theaters, dáár gebeurt het.

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25 8011 ND Zwolle

Gelegen in hartje centrum van Zwolle, aan de Blijmarkt, ligt het karakteristieke theater Odeon. Schouwburg Odeon is dé culturele hang out van de stad. Daarnaast bevindt zich naast de Schouwburg het volledig vernieuwde Café Foyé. U kunt de gehele dag in het sfeervolle café terecht voor een heerlijke kop koffie, informatie over het culturele aanbod, concerten in de foyer of om er te werken.

De stadsschouwburg is een sublieme locatie voor een congres. De rijke historie is terug te vinden in de foyers, het nieuwe café en de verschillende zalen. De Bonbonnière zaal, een rijksmonument van 175 jaar oud, is volledig gerestaureerd en voorzien van de nieuwste technische faciliteiten die bijzonder geschikt zijn voor een congres of feest. Het biedt plaats aan 450 personen. Daarnaast heeft Schouwburg Odeon zalen met een capaciteit van 220 personen en 75 personen.

Theater De Spiegel

Spinhuisplein 14 8011 ZZ Zwolle

Op een centrale locatie in het centrum van Zwolle staat theater De Spiegel. Dit spectaculaire theater heeft haar deuren voor het eerst in 2006 geopend. Door de royale lichtval en mooie ruimtes ontstaat er een open sfeer. Door een grote diversiteit aan techniek en mogelijkheden voldoet De Spiegel aan al uw wensen. Met een theaterzaal waar 900 personen plaats kunnen nemen is dit theater een unieke accommodatie voor grote congressen.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende hotelkamers aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Neem contact met ons op