Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Zwolle

Adres
Stationsweg 7, 8011 CZ Zwolle

Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Zwolle

Grand Hotel Wientjes, onderdeel van Bilderberg, is een begrip in Zwolle en omstreken. Met het zakencentrum en Centraal Station op loopafstand ligt Grand Hotel Wientjes in het hart van de stad. Rijke historie ontmoet Zwolse huiselijkheid in vernieuwd Bilderberg Grand Hotel Wientjes.

Vergaderen in stijl
Ook de vergaderruimtes hebben een make-over ondergaan. Hoewel je bij Hotel Wientjes voor bijeenkomsten van 220 gasten terecht kunt, blijft het intieme en huiselijke karakter altijd behouden. Het Grand Café is volledig in authentieke stijl gelaten – deze ruimte nodigt uit om na een meeting nog even te borrelen. Alle vergaderzalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en met de historische grandeur die Wientjes zo bijzonder maakt. Het hotel beschikt 12 compleet ingerichte vergaderruimtes. Hier kunnen tot 220 personen ontvangen worden voor een congres.

57 gerenoveerde hotelkamers
Tijdens de grootscheepse renovatie zijn de hotelkamers onder handen genomen. Het gros van de kamers is geheel gerenoveerd en hebben een compleet nieuwe inrichting gekregen. Daarnaast zijn alle badkamers vernieuwd. Stijlvolle fauteuils, een heerlijk bed en een praktische werkplek. In het oude gedeelte zijn de oorspronkelijke elementen, zoals kroonlijsten, zoveel mogelijk behouden.

In het moderne Restaurant W kan stijlvol worden gedineerd en het sfeervolle Grand Café biedt volop mogelijkheden voor het informeel afsluiten van de dag.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende congreslocaties aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Neem contact met ons op