Zwolse theaters

Zwolse theaters: Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel. Twee theaters waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan en die een verbindende rol hebben binnen de culturele sector. Maar ook een voortrekkersrol: Zwolse theaters, dáár gebeurt het.

Verrassen, inspireren en boeien

Dat is de kracht van live communicatie. Tijdens congressen, een relatie- event of een feestavond brengt u uw relaties, vakgenoten of medewerkers dichter bij elkaar én dichter bij uw organisatie. U inspireert, u werft, u bindt, u activeert en u valt op!

Persoonlijk, puur en passievol

De gastvrije ontvangers, de aandachtige luisteraars, de in-goede-banen-leiders en de oplossers. Dat is wie wij zijn. Wij verrassen u graag met creatieve concepten en slimme oplossingen. Daarbij staan uw doelen, uw wensen en de identiteit van uw organisatie altijd centraal. Dit doen we op persoonlijke wijze en met passie voor ons vak. Door goed te luisteren komen we samen op invullingen waar u zelf niet aan denkt. Van een intieme meeting tot een groots evenement. Van trapeze-act tot spetterende diner-experience op het podium. En van een bijzondere rondleiding tot een voorstelling exclusief voor uw medewerkers. Of nóg meer out of the box: maak een voorstelling mèt uw collega’s in de hoofdrol! Wij gaan graag de uitdaging aan. En zo komt u samen met ons tot een volmaakt evenement.

Daarom Zwolse theaters:

 • 10 minuten lopen van NS Station & ruime parkeergelegenheid met meer dan 600 parkeerplaatsen
 • 3 theaterzalen & 2 vergaderzalen – alle mogelijkheden voor congressen met subzalen;
 • Uniek Rijksmonument – de Hanzestrohmzaal is één van de 7 overgebleven bonbonnierezalen in NL;
 • Schouwburg Odeon bevindt zich op een cultureel stadsplein, omringt door musea, galeries en oude kerken;
 • Eigen horeca met biologische en regionale producten.

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25, 8011 ND, Zwolle

Schouwburg Odeon: een rijksmonument van meer dan 175 jaar oud. Gelegen op een unieke locatie in hartje Zwolle, tegenover Museum De Fundatie. Met een drietal theaterzalen en twee ruime vergaderzalen zijn er tal van mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten tot circa 500 personen. Schouwburg Odeon is dé culturele hang out van de stad. Daarnaast bevindt zich naast de schouwburg het volledig vernieuwde Café Foyé. U kunt de gehele dag in het sfeervolle café terecht voor een heerlijke kop koffie, informatie over het culturele aanbod, concerten in de foyer of om er te werken. De stadsschouwburg is een sublieme locatie voor een congres. De rijke historie is terug te vinden in de foyers, het nieuwe café en de verschillende zalen. De Bonbonnière zaal, een rijksmonument van 175 jaar oud, is volledig gerestaureerd en voorzien van de nieuwste technische faciliteiten die bijzonder geschikt zijn voor een congres of feest. Het biedt plaats aan 450 personen. Daarnaast heeft Schouwburg Odeon een vlakke vloerzaal met een tribune met 220 zitplaatsen en een klein vestzaktheater met 74 zitplaatsen.

Theater de Spiegel

Spinhuisplein 14, 8011 ZZ, Zwolle

Op een centrale locatie in het centrum van Zwolle staat Theater de Spiegel. Dit spectaculaire theater heeft haar deuren voor het eerst in 2006 geopend. Een eyecatcher met allure. Dit architectonische theater met de modernste faciliteiten biedt u onbegrensde mogelijkheden voor het organiseren van congressen, beurzen en bedrijfsevenementen voor circa 900 gasten.  Door de royale lichtval en mooie ruimtes ontstaat er een open sfeer. Door een grote diversiteit aan techniek en mogelijkheden voldoet Theater de Spiegel aan al uw wensen. Met een theaterzaal waar 900 personen plaats kunnen nemen is dit theater een unieke accommodatie voor grote congressen.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende hotelkamers aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Bekijk hier het programma van Zwolse theaters.

Lumen Hotel & Events

Lumen Hotel & Events in Zwolle is het multifunctionele evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen, feesten en meer.

Lumen Hotel & Events is de alles onder een dak locatie van Zwolle en is gevestigd in het stadion van de eredivisieclub PEC Zwolle. Met de 28 zalen, het viersterren hotel en het Bluefinger restaurant is dit de locatie voor bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle skybox met uitzicht op de middenstip, een businessclub of een van de meetingrooms.

Lumen Hotel & Events helpt graag bij het kiezen van een geschikte ruimte. In elke ruimte vind je de rust en het comfort voor een doelgerichte bijeenkomst. Daarnaast zijn alle ruimtes voorzien van de modernste audiovisuele technologie en natuurlijk aan te passen naar wens.

Waarom Lumen Hotel & Events?

 • Multifunctioneel eventcenter bij het PEC Zwolle stadion
 • Uitstekende bereikbaarheid
 • 1.200 Parkeerplaatsen
 • Alles onder één dak: Events, Hotel en Restaurant
 • 28 zalen
 • Tot 1.000 personen plenair

Hotel Lumen

Hotel Lumen is een prachtig viersterren hotel gelegen in Zwolle. Met 125 kamers, een indrukwekkend Atrium en de ruime Bluefinger Lounge functioneert het als de voordeur van Lumen Hotel & Events. Voor een zakelijke overnachting of een relaxed weekendje weg, hotel Lumen is de ideale plek voor een heerlijke overnachting.

Bluefinger Restaurant

Bij het Bluefinger Restaurant kan je terecht voor een informele lunch, borrel, familiediner of een zakelijke bijeenkomst. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het Bluefinger Restaurant voldoet aan alle culinaire wensen.

Bereikbaarheid en WIFI gebruik

Lumen Hotel & Events is uitstekend te bereiken. De locatie ligt namelijk op een paar minuten afstand van de A28 richting Amersfoort en Meppel. Het parkeerterrein bezit 1250 plaatsen en er zijn meerdere elektrische oplaadpunten. Parkeren is voor alle bezoekers gratis. Daarnaast is er een gratis WIFI netwerk in het hele complex. Dit is ideaal voor telewerken, videoconferences of het online streamen van presentaties, evenementen en andere bijeenkomsten.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Hotel Mooirivier

In het prachtige Dalfsen, op 10 minuten afstand van Zwolle, midden in de natuur en direct aan de rivier de Vecht ligt Hotel Mooirivier.  Een stijlvol congreshotel op één van de mooiste plekjes van Nederland. Hier kun je in alle rust terecht voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Hotel Mooirivier  is de geschikte locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst net buiten de drukte van de stad. Mooirivier beschikt maar liefst over 10 moderne congres- en vergaderzalen, een uitstekend restaurant, 80 hotelkamers en maar liefst 6 ha. aan privéterrein. Al met al een bijzondere en complete locatie. Vanwege de vele hotelkamers is deze locatie uitermate geschikt voor meerdaagse evenementen of congressen. Bij Mooirivier Hotel & Congres vind je alles onder één dak!

 • Stijlvol Boutiquehotel aan rivier de Vecht
 • 10 moderne congres- en vergaderzalen
 • Tot 150 personen plenair

Meerdaagse congressen en besloten trainingen

Mooirivier is allesbehalve doorsnee: rietgedekte gebouwen in traditionele bouwstijl met een modern interieur, een unieke ligging met een spectaculair uitzicht over het rivierlandschap. Mooirivier is groot genoeg voor een meerdaags congres en besloten genoeg voor een kleinere training of cursus. Persoonlijke service, professionaliteit en een grote dosis enthousiasme kenmerken het team.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of info@congresregiozwolle.nl.

Theater Buitensoos

Laat je verrassen en verwonderen.


Hier vertellen al je zintuigen dat je op een bijzondere plek bent. Theater Buitensoos is de locatie waar alles mogelijk is, een setting waar alles kan. Maak indruk op jouw gasten, geef ze een magische congreservaring.

Met een capaciteit tot 1250 personen is Theater Buitensoos uitstekend geschikt voor congressen, productpresentaties, lezingen, seminars en feestelijke events. De sfeer en de ruimte worden aangepast aan de wensen. Ledverlichting, professioneel geluid en flexibele indeling zorgen voor de uitstraling die bij het evenement past. Indrukwekkend groot? Intiem klein? Alles kan. Echt uniek is de mogelijkheid om de theaterzaal in een uurtje om te toveren tot een totaal andere sfeer en een andere opstelling. Een sitting diner aan ronde tafels, een vlakke vloer voor een knallend feest of een catwalk in het midden van de ruimte.

Meer dan 30 Multifunctionele zalen

Een veelzijdige locatie met een grote diversiteit aan mogelijkheden. Meer dan 30 multifunctionele zalen (van 2 tot 1250 personen) en verschillende cateringruimtes ideaal voor congressen, event, vergadering of training. Daarbij is Theater Buitensoos uitstekend bereikbaar! Met de auto? Vanaf de A28 sta je binnen 10 minuten geparkeerd op een van 400 parkeerplaatsen naast of tegenover het pand. Met het OV? Dan is het vanaf het bus & treinstation Zwolle Centraal maar 2 minuten/80 stappen lopen. Uiteraard is er ook aan de fietsers gedacht. Tegenover de hoofdingang en vlakbij de zij ingang tref je een fietsenstalling aan.

Daarom Theater Buitensoos:

 • Multifunctioneel op elk niveau
 • Authentiek tot in de details
 • Mensen met passie en ideeën
 • Techniek zonder grenzen
 • Culinair spraakmakend en smaakmakend

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende hotelkamers aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of via .

Museum de Fundatie

Kom dit uitgebreide museum bekijken, het is zeker de moeite waard! Paleis aan de Blijmarkt is de Zwolse locatie van Museum de Fundatie. Dit neoclassicistische pand is gebouwd tussen 1838 en 1841, naar een ontwerp van de Haagse architect Eduard Louis de Coninck.

Het deed dienst als Paleis van Justitie en bood later ondermeer onderdak aan de Provinciale Planologische Dienst. In 2004/2005 is het Paleis aan de Blijmarkt naar een ontwerp van architect Gunnar Daan verbouwd tot kunstmuseum. Sinds juni 2005 vormt het Paleis samen met Kasteel Het Nijenhuis Museum de Fundatie.

Collectie

Op de benedenverdieping is een omvangrijke keuze uit de eigen collectie beeldende kunst te zien, van de late middeleeuwen tot nu. Deze collectie is voornamelijk bijeengebracht door verzamelaar Dirk Hannema (1895-1984, voormalig directeur Museum Boymans in Rotterdam) en omvat werk van oude meesters als Strozzi, Vroom & Weenix, internationale topstukken van Picabia, Turner, Bernini en Canova en veel Nederlandse kunst van ondermeer Mondriaan, Israëls, Toorop, van der Leck, Appel, Lucebert, Voerman en vele anderen. Daarnaast worden op de bovenverdieping met regelmaat wisselende exposities samengesteld.

 • Rijksmonument
 • Exclusieve bijeenkomsten
 • Alleen op aanvraag

Rijksmonument

Beide locaties, Paleis aan de Blijmarkt Zwolle en Kasteel het Nijenhuis Heino/Wijhe zijn rijksmonument en vormen een perfect decor voor een exclusieve bedrijfsbijeenkomst. De zakelijke mogelijkheden en bijeenkomsten zijn in regio Zwolle aanwezig in verschillende vormen. Kunst en ontspanning in combinatie met een congres, beurs, vergadering of een ander zakelijk evenement.

Bekijk hier de actuele kunst die getoond wordt in Museum de Fundatie & Kasteel het Nijenhuis.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Academiehuis de Grote Kerk

De Grote- of Sint Michaëlskerk is al eeuwenlang het kloppend hart van Hanzestad Zwolle, waar mensen samenkomen om de sleutelmomenten in hun leven te delen met anderen.

Voor vergaderingen van vier personen tot en met congressen met 700 deelnemers is mogelijk in de representatieve ruimtes van de Grote Kerk. Door de uitstekende bereikbaarheid en een keur aan eersteklas horecagelegenheden in de nabijheid vormt de Grote Kerk een uitstekende congres- en vergaderlocatie op regionaal en nationaal niveau.

Klik hier voor een volledig overzicht van evenementen in Academiehuis de Grote Kerk

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

 

Pathé Zwolle

Pathé Zwolle is een modern theater met 9 zalen dat fantastische mogelijkheden biedt voor evenementen. Uiteraard beschikt elke zaal over WiFi, state-of-the-art beeld en geluid en de mogelijkheid presentaties op een groot filmscherm te vertonen.

Het theater heeft ruime foyers met veel daglicht en moderne inrichting. De business lounge op de 2e etage heeft een eigen bar en garderobe. De foyer op de 3e etage biedt een fantastisch uitzicht over het centrum van Zwolle.

De gast kan worden voorzien van heerlijke culinaire creaties, van koffie- en lunch arrangement tot borrel of walking diner.

Pathé Zwolle is uitstekend bereikbaar door de directe ligging aan de A28, onderliggende parkeergarage en loopafstand van het centrum van Zwolle.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Hogeschool Windesheim

De Campus van Windesheim is een geschikte locatie voor een training, vergadering, congres, diner of symposium. Windesheim beschikt over congres-, vergader- en computerzalen voor groepen van elk formaat.

In de hogeschool zijn naast de veelsoortige onderwijsruimtes een aantal algemene ruimtes, zoals het Auditorium(380 personen), collegezalen, een mediacafé en een Atrium (overdekt binnenplein). Windesheim is gunstig gesitueerd, dichtbij het centraal station van Zwolle en de snelweg.

Windesheim heeft een huiscateraar die de gasten graag verzorgd, van koffie met wat lekkers tot borrelhapjes met bediening of een uitgebreid buffet. Naast zalenverhuur kan Windesheim ook ondersteunen door de facilitaire organisatie van een evenement over te nemen. Denk aan locatie advies, catering, de aankleding en opstelling van de zaal, het maken van een draaiboek en ondersteuning op de dag zelf.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende hotelkamers aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Poppodium Hedon

In februari 2014 heropende Hedon in een verbouwd pand aan de Burgemeester Drijbersingel. Met twee spiksplinternieuwe zalen, diverse professionele oefenruimtes, een ruim backstage café maar ook een gelijkvloerse loading dock en moderne kleedkamers voor de artiesten als resultaat.

De capaciteit van de grote zaal, die gegroeid is van 500 naar 850 bezoekers, stelt de organisatie in staat spraakmakende namen naar Zwolle te halen, waar de kleine zaal met ruimte voor 200 bezoekers de nieuwe parels presenteert. Hedon ligt op een A-locatie aan de rand van het centrum en is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar met voldoende parkeerfaciliteiten.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende hotelkamers aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Klik hier voor een volledig overzicht van evenementen in Hedon.

Landstede sportcentrum

Organiseer jouw volgende evenement in een sportieve omgeving!

In het Landstede Sportcentrum – Theater van de Sport in Zwolle heb je de keuze uit vier vergaderzalen, de luxe Businesslounge, het Centre Court en vijf sportzalen. De vergaderzalen en de Businesslounge zijn voorzien van smartscreens. Het Centre Court beschikt over een professionele licht- en geluidinstallatie en een groot LED-scherm.

Je bent bij Landstede Sportcentrum van harte welkom voor bijeenkomsten van 10 tot 1.200 personen. Door de ruime ervaring met zakelijke evenementen is je congres, vergadering, workshop of training in goede handen. Samen met AV-partners en de vaste cateraar zorgt Landstede ervoor dat jouw bijeenkomst soepel verloopt. Zodat jij je vooral bezig kunt houden met de inhoudelijke kant van je evenement.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

 

Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Grand Hotel Wientjes is al meer dan 90 jaar een begrip in Zwolle en ver daarbuiten. Door de ideale ligging tegenover het spoorknooppunt van station Zwolle en de goede bereikbaarheid via de A28 en A50 is Grand Hotel Wientjes de ideale locatie om af te spreken. Het oude gezellige stadscentrum en het zakencentrum liggen op korte loopafstand.

In het sfeervolle Grand Café ontmoeten gasten elkaar voor een goed gesprek of voor een overleg tijdens een heerlijk kopje koffie, een smaakvolle lunch of gezellige borrel. Een gastvrij ontvangst in het Grand Café met onze huisgemaakte Hanzebitterkruidkoek is de ideale start van uw bijeenkomst.

De 12 meetingrooms van Grand Hotel Wientjes zijn geschikt voor een vergadering van 3 personen in de boardroom tot een congres voor 250 personen in de grote zaal. Elke ruimte heeft zijn eigen authentieke uitstraling. In overleg met onze reserveringsmedewerker kiest u de ruimte die het beste past bij uw bijeenkomst.

De karakteristieke locatie en de persoonlijke aandacht en service van onze medewerkers zorgen al 90 jaar voor een sfeer waarin u effectief vergadert, productief traint of ontzorgd en ontspannen uw congres organiseert. Voor een culinair diner ontvangen wij u in restaurant W of u kiest voor private dining in uw eigen besloten ruimte.

De combinatie van de beschikbare faciliteiten, de historische grandeur en de persoonlijke aandacht is wat Wientjes zo bijzonder maakt!

Het hotel exclusief voor uw gezelschap of overnachten met 100 personen? Neemt u contact op voor de mogelijkheden. Ook voor een inspirerende activiteit denken wij met u mee en maken een voorstel op maat. Enkele suggesties: kettingreactie bouwen, bioscoopavond, presentatieworkshop, ludieke & culinaire stadswandelingen met de Meisjes van Plezier, Zwolle vanaf het water of tochten langs en over de IJssel.

Bij het hotel en in de directe omgeving is ruime parkeermogelijkheid (vanaf €2,50 per uur of €12,50 per dag. Uitrijkaarten zijn beschikbaar bij de receptie.)

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende congreslocaties aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch dankt haar naam aan de in de 17e eeuw in Zwolle geboren kunstschilder Gerard Ten Borch. Het monumentale pand huisvest naast een luxe hotel met 41 hotelkamers en charmante living met open haard ook Coperto Restobar, waar chef-kok Remco Jansen volgens het principe all day dining de scepter zwaait.

Op de beneden etage en eerste verdieping van Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch bevinden zich twee salons geschikt voor uw evenement, vergadering of private dining tot 40 personen. Beide salons beschikken over hoogwaardige audiovisuele apparatuur zoals een 75-inch tv-scherm, audio speakers en modern click share systeem zodat u voor presentaties alle laptops moeiteloos kunt aansluiten. Het Pillows Hotel is een locatie voor events van het hoogste niveau. 

Het restaurant Coperto Restobar is in 2020 door Michelin erkend met de Bib Gourmand waardering. De onderscheiding voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Coperto Restobar is daarmee het enige restaurant in Zwolle met deze onderscheiding. 

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende congreslocaties aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Hotel Mercure

Met de gunstige ligging zuidwesten van de stad en vlakbij de snelweg is het hotel de ideale locatie voor een zakelijke afspraak of bijeenkomst. Het hotel heeft voor vergadergasten 350 gratis parkeerplaatsen en is vanaf de A28 slechts in 3 minuten bereikbaar.

Hotel Mercure Zwolle heeft 72 mooie comfortabele hotelkamers en 16 luxe vergaderzalen voor tal van bijeenkomsten, cursussen en feestelijke gelegenheden tot 400 gasten. De luxe vergaderzalen zijn allen voorzien van moderne apparatuur en daglicht. In restaurant de Hanze is er de gelegenheid voor een uitgebreide lunch/diner a la carte of in buffet tot maximaal 300 personen.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende congreslocaties aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Hotel & Restaurant Campanile Zwolle

Hotel & Restaurant Campanile Zwolle is een 3-sterrenhotel met 69 kamers voor een-, twee- en driepersoonsgebruik. In het hotel zit een gezellige bar, een restaurant en een fijn terras.

Het hotel is gelegen aan diverse verbindingswegen en ligt op 5 minuten loopafstand van het stadscentrum van Zwolle. Niet alleen met eigen vervoer, maar ook met openbaar vervoer is het hotel gemakkelijk te bereiken, met het treinstation op 20 minuten loopafstand en een bushalte op 2 minuten loopafstand.

Hotel & Restaurant Campanile Zwolle heeft 4 vergaderzalen. De zalen zijn geschikt voor 2 tot 70 personen. Elke zaal heeft daglicht, een koffiemachine en koelkast. Het is mogelijk om gebruik te maken van diverse audiovisuele middelen als een beamer met scherm, flip-over, overhead projector.

Naast de hotelkamers en vergaderzalen is er een ruime lobby voor ontvangst of koffiepauzes en een gezellige bar voor informele bijeenkomsten. In het sfeervolle restaurant serveert het personeel dagelijks een ontbijtbuffet, à la carte lunch en à la carte diner. Voor grotere gezelschappen biedt het hotel de mogelijkheid voor uitgebreid lunch- en dinerbuffetten.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende congreslocaties aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Stern Partyservice

Bij Stern Partyservice draait alles om persoonlijke aandacht. Of het nu om een schaal met hapjes, een buffet of een groot diner gaat, we doen het met het juiste gevoel. Ze gaan het liefst eerst met je in gesprek over jouw wensen en denken graag met je mee. Samen komen we er altijd uit.

De naam Stern bestaat al meer dan 70 jaar in Zwolle. Dat is ook terug te zien in het breed gedragen grote klantenbestand wat in de loop in der jaren in de zakelijke en particuliere markt is opgebouwd.

Stern Partyservice kan ook de catering verzorgen op een aantal bijzondere vaste locaties waaronder: Landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem, de Grote Kerk , Zwolse Theaters, de Sassenpoort en Waanders in de Broeren en op de MS Zuiderzee. Ook zijn zij huiscateraar op de Rechtbank Zwolle-Lelystad en verzorgen wij met gepaste trots de catering op Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Op deze exclusieve locatie worden uitsluitend besloten bijeenkomsten georganiseerd voor o.a. het Koningshuis en het Nederlandse kabinet.

Daarnaast verzorgen wij, op uw locatie, met veel kennis van zaken, de meest uiteenlopende evenementen en partijen zoals: bruiloften, product presentaties, personeelsbijeenkomsten, recepties etc. Steeds meer vraagt het bedrijfsleven, maar ook de particuliere markt om het leveren van een totaalconcept. De totale organisatie, de inrichting, het adviseren en het verzorgen van entertainment.

Hiervoor ben je bij Stern Partyservice aan het juiste adres. Zo uitgebreid en compleet als u maar wilt. En altijd met één aanspreekpunt.

Korbeld Verhuur BV

Korbeld Verhuur is de complete verhuurspecialist voor congressen, beurzen, evenementen en feesten. Het ruime assortiment is representatief en uitstekend geschikt voor elke locatie.

Of het nu gaat om een complete tent, podium, horecabenodigdheden, verlichting of meubilair. Korbeld Verhuur beschikt over vakmensen die verstand hebben van verhuur artikelen, maar ook van logistiek en een efficiënte opbouw.

Vechtdal Events

Bij Vechtdal Events in Ommen kun u terecht voor leuke activiteiten en complete dag-arrangementen voor kleine én grote groepen. Vechtdal Events is onderdeel van Rederij Peters, een betrouwbare partner met jarenlange ervaring, gevestigd in het mooie Vechtdal Overijssel.

Met het hele bedrijf er een dag op uit in de natuur, of liever een kleine teambuildingsactiviteit tussen de vergaderingen door? Alles is mogelijk.

Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie, dan is ons partyschip ‘The Queen of Vechtvalley’ zeker het overwegen waard. Wil je liever een teambuildingsactiviteit? Bij bijvoorbeeld onze Escape Room of de reuzenkano is samenwerken zeker een vereiste.

Uiteraard zijn er vele variaties van activiteiten en arrangementen mogelijk. Neem contact met ons op en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Hiawatha Actief

Hoe leuk is het om een zakelijke bijeenkomst te combineren met een ontspannende teambuilding activiteit? Hiawatha Actief organiseert originele activiteiten voor groepen.

In een schitterende omgeving aan de Overijsselse Vecht bij Dalfsen is het buitenactiviteitencentrum van Hiawatha te vinden. Ook in de historische binnenstad van Zwolle biedt Hiawatha activiteiten aan zoals varen in een BBQ Donut door de stadsgracht.

Maak een tour met de Lelijke Eenden door slingerende landweggetjes, pak de Lyric Motion (electrische step)of de Party- en Barbecueboot De Vechtvaarder of laat een Drakenboot aanrukken voor een intensieve race.

Sluit de dag af lekker af met een etentje in de Tipi tent voor 80 personen.

ROOM25

De vergaderruimte van ROOM25 is 160m2 en is fantastisch ingericht. Een vergadertafel voor 22 personen, maar ook een breakout-ruimte en verschillende lounge area’s.

De ruimte beschikt verder over een eigen keuken. Een 65inch Smart TV en Sonos soundsystem maken van elke presentatie een succes. Dankzij de vele ramen komt er een overvloed aan natuurlijk daglicht binnen. Dit, in combinatie met de stijlvolle huiselijke inrichting, creëert de perfecte omgeving voor een creatieve en inspirerende sessie.

 

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Touringcarbedrijf IJsseltours BV

Touringcarbedrijf IJsseltours is in haar 28 jarig bestaan uitgegroeid tot een begrip in Zwolle en omstreken. Het jonge wagenpark vervoert dagelijks kleine tot grote groepen mensen naar scholen, bedrijven en instellingen.

Maar ook congressen, dagtochten, excursies, schoolreisjes en meerdaagse binnen- en buitenlandse reizen behoren tot het dagelijkse werk. Je kunt bij ons ook terecht voor vervoer van en naar de luchthaven.

Al vanaf het begin staat IJsseltours voor kwalitatief personenvervoer. De chauffeurs en touringcars voldoen aan alle eisen die gesteld worden. Met trots kunnen wij hierdoor zeggen dat wij al jaren het Keurmerk Touringcarbedrijf voeren. Alle chauffeurs krijgen ook aanvullende opleidingen om zo de service en kwaliteit naar de klant op een hoog niveau te houden.

Daarmee kunnen we stellen dat onze chauffeurs van alle markten thuis zijn. Mede door hun jarenlange ervaring zijn zij onze gastheren op de weg en doen ze hun best om elke rit naar tevredenheid van de klant uit te voeren.

Door het directe contact met de klant kunnen de medewerkers op kantoor snel een scherpe offerte op tafel leggen en mocht de klant aanpassingen willen maken, dan is dat geen enkel probleem.

Time to Speak

Time to Speak is hét zakelijk fullservice evenementenbureau van de toekomst. Wij helpen bij het organiseren van impactvolle, live, online of hybride events. Wij weten hoe de evenementen van de toekomt eruit moeten zien. Wij hebben de ideeën om organisaties op innovatieve wijze (weer) in beeld bij en in verbinding te brengen met hun doelgroep. Daarbij maken we gebruik van onze unieke eventplatform dat we voor elke opdrachtgever personaliseren. Onze professionals denken vanuit de inhoud, doelen en resultaten op elk niveau mee over de complete invulling en aankleding van een event. Door onze onestopshop formule worden opdrachtgevers compleet ontzorgd. Allemaal met één doel: Wij maken van een traditioneel event een event vol beleving en impact en laten organisaties zichtbaar zijn vanuit Studio 2 in Meppel of op een gewenste locatie in het binnen- of buitenland.

In een samenleving die steeds sneller digitaliseert is het belangrijk om in beeld bij én verbinding te blijven met stakeholders. De wereld draait namelijk om beleving. Wij geloven in een toekomst waarin online, live en gecombineerde events (hybride) blijven bestaan en opnieuw worden uitgevonden. Met aandacht, flexibiliteit, kwaliteit en onze onestopshop formule in combinatie met ons unieke eventplatform creëren we impactvolle events. We staan voor lef en durven te innoveren. Zo blijven we continu een stap vooroplopen en zijn we in staat om events duurzaam in te richten.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

 

 

 

Librije’s Hotel

De Librije biedt haar gasten de ultieme beleving. Alles bevindt zich onder één ‘glazen’ dak, waar je kunt eten, drinken, koken en slapen. Geniet van de butlerservice, een Mercedes S-Klasse als eigen taxi en gastvrijheid op excellent niveau.

De celdeuren, tralies voor de ramen en het ‘cachot’ laten zien dat De Librije gevestigd is in een voormalige vrouwengevangenis. Op de voormalige Binnentuin is het met drie Michelinsterren bekroonde Restaurant De Librije gevestigd. Graag zelf in de keuken? Met een zakelijke groep in Librije’s kookatelier kan je zelf een menu koken om vervolgens te genieten van de eigen bereidingen.

De Librije, de voormalige vrouwengevangenis, is ook uitermate geschikt voor een zakelijke bijeenkomst. Voor gezelschappen van 6 tot 16 personen is de Chef’s Table een zeer unieke plek! Ontdek met collega’s of zakelijke relaties het bruisende hart van het restaurant, en geniet van de lunch of het diner met zicht op Librije’s zwarte brigade. Een bijzondere beleving én een onvergetelijke ervaring!

Librije’s hotel heeft 19 luxe hotelkamers en 3 vergaderzalen met een maximum capaciteit van 300 personen.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende congreslocaties aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Pelserkade

De Pelserkade bestaat uit een groepje “eigen-wijze” ondernemers die nauw samenwerken en mooie passende arrangementen aanbieden die de congresgangers lang bij zullen blijven.

Naast de Fundatie en de Librije kennen we nu ook de Pelserkade; 4 schepen en een toren, het creatieve hart van Zwolle. Door hun gebundelde kennis op het gebied van kunst, cultuur, horeca en organisatie kunnen deze authentieke ondernemers bijzondere producties neerzetten. Van zeer kleine evenementen tot complete (bedrijfs)festivals op de verschillende locaties en langs de groene kade.

Verhalenboot

Kitty Peetoom en Rob Bults van de Verhalenboot organiseren workshops, voorstellingen en festivals op het gebied van (corporate) storytelling/writing en theater. Bults en Kitty Peetoom bemannen de verhalenboot, voor een exclusief vertelevenement, verhalende bedrijfsbijeenkomst, lunchworkshop of verteldiner. Tot max 50 personen.

Pannenkoekschip

Willem Sipkema en Nicol Sipkema bieden op ’t Pannenkoekschip een ruime keuze aan overheerlijke pannenkoeken. Bij Andries van der Veen en Marie José van der Vegt is het heerlijk overnachten in een middeleeuwse toren, Marie Jose heeft een speciaal talent voor het maken van passende bloemstukken. Willem Sipkema en Nicole Sipkema van het pannenkoekschip, bieden ruimte voor 40 personen.

Cultuurschip Thor

Componist/pianist Rik Elings van Cultuurschip Thor en zijn vrouw Cuun van der Eerden, kunnen als geen ander een creatieve muzikale component toevoegen dat uw congres thema’s op de kaart zet. Rik Elings en Cuun van der Eerden, een voormalig mijnenveger met een indrukwekkend oorlogsverleden biedt een stijlvolle ruimte voor creatieve sessies en vergaderingen.

De Pelsertoren

Andras Schoorl en Carien van Hasselt van de Kwaak zorgen voor een heerlijke catering die aansluit op de wensen en beschikken over de gebruikelijke vergaderfaciliteiten. Andries en Marie-José biedt een unieke bed and breakfast voor overnachtende congresgangers die in een middeleeuws pand willen vertoeven.

De Kwaak

Bistro en vergaderlocatie in het vrachtruim van voormalig vrachtschip de Kwaak, het interieur van de Kwaak ademt nog volop de sfeer uit van het 110 jaar oude vrachtschip. Hier is voelbaar hoe de toekomst van Nederlands bedrijfsleven gebouwd is op het rijke maritieme verleden wat ook de IJsseldelta kenmerkt. De intieme vergader-, training- en feest locatie, biedt ruimte aan 50 personen. Andras Schoorl, Carien van Hasselt en Robbert van Hasselt staan ‘aan het roer’ van dit schip. Vanuit de Kwaak kan ook alle catering voor de andere schepen georganiseerd worden.

Er kan gekozen worden uit 5 locaties welke gecombineerd kunnen worden naar wens. De Pelserkade is gelegen aan de Thorbeckegracht, tegen de oude stadswal op een steenworp afstand van Q-park centrum Zwolle.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .