Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Grand Hotel Wientjes is al meer dan 90 jaar een begrip in Zwolle en ver daarbuiten. Door de ideale ligging tegenover het spoorknooppunt van station Zwolle en de goede bereikbaarheid via de A28 en A50 is Grand Hotel Wientjes de ideale locatie om af te spreken. Het oude gezellige stadscentrum en het zakencentrum liggen op korte loopafstand.

In het sfeervolle Grand Café ontmoeten gasten elkaar voor een goed gesprek of voor een overleg tijdens een heerlijk kopje koffie, een smaakvolle lunch of gezellige borrel. Een gastvrij ontvangst in het Grand Café met onze huisgemaakte Hanzebitterkruidkoek is de ideale start van uw bijeenkomst.

De 12 meetingrooms van Grand Hotel Wientjes zijn geschikt voor een vergadering van 3 personen in de boardroom tot een congres voor 250 personen in de grote zaal. Elke ruimte heeft zijn eigen authentieke uitstraling. In overleg met onze reserveringsmedewerker kiest u de ruimte die het beste past bij uw bijeenkomst.

De karakteristieke locatie en de persoonlijke aandacht en service van onze medewerkers zorgen al 90 jaar voor een sfeer waarin u effectief vergadert, productief traint of ontzorgd en ontspannen uw congres organiseert. Voor een culinair diner ontvangen wij u in restaurant W of u kiest voor private dining in uw eigen besloten ruimte.

De combinatie van de beschikbare faciliteiten, de historische grandeur en de persoonlijke aandacht is wat Wientjes zo bijzonder maakt!

Het hotel exclusief voor uw gezelschap of overnachten met 100 personen? Neemt u contact op voor de mogelijkheden. Ook voor een inspirerende activiteit denken wij met u mee en maken een voorstel op maat. Enkele suggesties: kettingreactie bouwen, bioscoopavond, presentatieworkshop, ludieke & culinaire stadswandelingen met de Meisjes van Plezier, Zwolle vanaf het water of tochten langs en over de IJssel.

Bij het hotel en in de directe omgeving is ruime parkeermogelijkheid (vanaf €2,50 per uur of €12,50 per dag. Uitrijkaarten zijn beschikbaar bij de receptie.)

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende congreslocaties aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Terug naar alle locaties

Ook zij kozen voor Zwolle