Hotel & Restaurant Campanile Zwolle

Hotel & Restaurant Campanile Zwolle is een 3-sterrenhotel met 69 kamers voor een-, twee- en driepersoonsgebruik. In het hotel zit een gezellige bar, een restaurant en een fijn terras.

Het hotel is gelegen aan diverse verbindingswegen en ligt op 5 minuten loopafstand van het stadscentrum van Zwolle. Niet alleen met eigen vervoer, maar ook met openbaar vervoer is het hotel gemakkelijk te bereiken, met het treinstation op 20 minuten loopafstand en een bushalte op 2 minuten loopafstand.

Hotel & Restaurant Campanile Zwolle heeft 4 vergaderzalen. De zalen zijn geschikt voor 2 tot 70 personen. Elke zaal heeft daglicht, een koffiemachine en koelkast. Het is mogelijk om gebruik te maken van diverse audiovisuele middelen als een beamer met scherm, flip-over, overhead projector.

Naast de hotelkamers en vergaderzalen is er een ruime lobby voor ontvangst of koffiepauzes en een gezellige bar voor informele bijeenkomsten. In het sfeervolle restaurant serveert het personeel dagelijks een ontbijtbuffet, à la carte lunch en à la carte diner. Voor grotere gezelschappen biedt het hotel de mogelijkheid voor uitgebreid lunch- en dinerbuffetten.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende congreslocaties aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Terug naar alle locaties

Ook zij kozen voor Zwolle