Librije’s Hotel

De Librije biedt haar gasten de ultieme beleving. Alles bevindt zich onder één ‘glazen’ dak, waar je kunt eten, drinken, koken en slapen. Geniet van de butlerservice, een Mercedes S-Klasse als eigen taxi en gastvrijheid op excellent niveau.

De celdeuren, tralies voor de ramen en het ‘cachot’ laten zien dat De Librije gevestigd is in een voormalige vrouwengevangenis. Op de voormalige Binnentuin is het met drie Michelinsterren bekroonde Restaurant De Librije gevestigd. Graag zelf in de keuken? Met een zakelijke groep in Librije’s kookatelier kan je zelf een menu koken om vervolgens te genieten van de eigen bereidingen.

De Librije, de voormalige vrouwengevangenis, is ook uitermate geschikt voor een zakelijke bijeenkomst. Voor gezelschappen van 6 tot 16 personen is de Chef’s Table een zeer unieke plek! Ontdek met collega’s of zakelijke relaties het bruisende hart van het restaurant, en geniet van de lunch of het diner met zicht op Librije’s zwarte brigade. Een bijzondere beleving én een onvergetelijke ervaring!

Librije’s hotel heeft 19 luxe hotelkamers en 3 vergaderzalen met een maximum capaciteit van 300 personen.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende congreslocaties aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Terug naar alle locaties

Ook zij kozen voor Zwolle