Lumen Hotel & Events

Lumen Hotel & Events in Zwolle is het multifunctionele evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen, feesten en meer.

Lumen Hotel & Events is de alles onder een dak locatie van Zwolle en is gevestigd in het stadion van de eredivisieclub PEC Zwolle. Met de 28 zalen, het viersterren hotel en het Bluefinger restaurant is dit de locatie voor bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle skybox met uitzicht op de middenstip, een businessclub of een van de meetingrooms.

Lumen Hotel & Events helpt graag bij het kiezen van een geschikte ruimte. In elke ruimte vind je de rust en het comfort voor een doelgerichte bijeenkomst. Daarnaast zijn alle ruimtes voorzien van de modernste audiovisuele technologie en natuurlijk aan te passen naar wens.

Waarom Lumen Hotel & Events?

  • Multifunctioneel eventcenter bij het PEC Zwolle stadion
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • 1.200 Parkeerplaatsen
  • Alles onder één dak: Events, Hotel en Restaurant
  • 28 zalen
  • Tot 1.000 personen plenair

Hotel Lumen

Hotel Lumen is een prachtig viersterren hotel gelegen in Zwolle. Met 125 kamers, een indrukwekkend Atrium en de ruime Bluefinger Lounge functioneert het als de voordeur van Lumen Hotel & Events. Voor een zakelijke overnachting of een relaxed weekendje weg, hotel Lumen is de ideale plek voor een heerlijke overnachting.

Bluefinger Restaurant

Bij het Bluefinger Restaurant kan je terecht voor een informele lunch, borrel, familiediner of een zakelijke bijeenkomst. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het Bluefinger Restaurant voldoet aan alle culinaire wensen.

Bereikbaarheid en WIFI gebruik

Lumen Hotel & Events is uitstekend te bereiken. De locatie ligt namelijk op een paar minuten afstand van de A28 richting Amersfoort en Meppel. Het parkeerterrein bezit 1250 plaatsen en er zijn meerdere elektrische oplaadpunten. Parkeren is voor alle bezoekers gratis. Daarnaast is er een gratis WIFI netwerk in het hele complex. Dit is ideaal voor telewerken, videoconferences of het online streamen van presentaties, evenementen en andere bijeenkomsten.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Terug naar alle locaties

Ook zij kozen voor Zwolle