Hotel Mooirivier

In het prachtige Dalfsen, op 10 minuten afstand van Zwolle, midden in de natuur en direct aan de rivier de Vecht ligt Hotel Mooirivier.  Een stijlvol congreshotel op één van de mooiste plekjes van Nederland. Hier kun je in alle rust terecht voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Hotel Mooirivier  is de geschikte locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst net buiten de drukte van de stad. Mooirivier beschikt maar liefst over 10 moderne congres- en vergaderzalen, een uitstekend restaurant, 80 hotelkamers en maar liefst 6 ha. aan privéterrein. Al met al een bijzondere en complete locatie. Vanwege de vele hotelkamers is deze locatie uitermate geschikt voor meerdaagse evenementen of congressen. Bij Mooirivier Hotel & Congres vind je alles onder één dak!

  • Stijlvol Boutiquehotel aan rivier de Vecht
  • 10 moderne congres- en vergaderzalen
  • Tot 150 personen plenair

Meerdaagse congressen en besloten trainingen

Mooirivier is allesbehalve doorsnee: rietgedekte gebouwen in traditionele bouwstijl met een modern interieur, een unieke ligging met een spectaculair uitzicht over het rivierlandschap. Mooirivier is groot genoeg voor een meerdaags congres en besloten genoeg voor een kleinere training of cursus. Persoonlijke service, professionaliteit en een grote dosis enthousiasme kenmerken het team.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of info@congresregiozwolle.nl.

Terug naar alle locaties

Ook zij kozen voor Zwolle