Pelserkade

De Pelserkade bestaat uit een groepje “eigen-wijze” ondernemers die nauw samenwerken en mooie passende arrangementen aanbieden die de congresgangers lang bij zullen blijven.

Naast de Fundatie en de Librije kennen we nu ook de Pelserkade; 4 schepen en een toren, het creatieve hart van Zwolle. Door hun gebundelde kennis op het gebied van kunst, cultuur, horeca en organisatie kunnen deze authentieke ondernemers bijzondere producties neerzetten. Van zeer kleine evenementen tot complete (bedrijfs)festivals op de verschillende locaties en langs de groene kade.

Verhalenboot

Kitty Peetoom en Rob Bults van de Verhalenboot organiseren workshops, voorstellingen en festivals op het gebied van (corporate) storytelling/writing en theater. Bults en Kitty Peetoom bemannen de verhalenboot, voor een exclusief vertelevenement, verhalende bedrijfsbijeenkomst, lunchworkshop of verteldiner. Tot max 50 personen.

Pannenkoekschip

Willem Sipkema en Nicol Sipkema bieden op ’t Pannenkoekschip een ruime keuze aan overheerlijke pannenkoeken. Bij Andries van der Veen en Marie José van der Vegt is het heerlijk overnachten in een middeleeuwse toren, Marie Jose heeft een speciaal talent voor het maken van passende bloemstukken. Willem Sipkema en Nicole Sipkema van het pannenkoekschip, bieden ruimte voor 40 personen.

Cultuurschip Thor

Componist/pianist Rik Elings van Cultuurschip Thor en zijn vrouw Cuun van der Eerden, kunnen als geen ander een creatieve muzikale component toevoegen dat uw congres thema’s op de kaart zet. Rik Elings en Cuun van der Eerden, een voormalig mijnenveger met een indrukwekkend oorlogsverleden biedt een stijlvolle ruimte voor creatieve sessies en vergaderingen.

De Pelsertoren

Andras Schoorl en Carien van Hasselt van de Kwaak zorgen voor een heerlijke catering die aansluit op de wensen en beschikken over de gebruikelijke vergaderfaciliteiten. Andries en Marie-José biedt een unieke bed and breakfast voor overnachtende congresgangers die in een middeleeuws pand willen vertoeven.

De Kwaak

Bistro en vergaderlocatie in het vrachtruim van voormalig vrachtschip de Kwaak, het interieur van de Kwaak ademt nog volop de sfeer uit van het 110 jaar oude vrachtschip. Hier is voelbaar hoe de toekomst van Nederlands bedrijfsleven gebouwd is op het rijke maritieme verleden wat ook de IJsseldelta kenmerkt. De intieme vergader-, training- en feest locatie, biedt ruimte aan 50 personen. Andras Schoorl, Carien van Hasselt en Robbert van Hasselt staan ‘aan het roer’ van dit schip. Vanuit de Kwaak kan ook alle catering voor de andere schepen georganiseerd worden.

Er kan gekozen worden uit 5 locaties welke gecombineerd kunnen worden naar wens. De Pelserkade is gelegen aan de Thorbeckegracht, tegen de oude stadswal op een steenworp afstand van Q-park centrum Zwolle.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Terug naar alle locaties

Ook zij kozen voor Zwolle