Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch dankt haar naam aan de in de 17e eeuw in Zwolle geboren kunstschilder Gerard Ten Borch. Het monumentale pand huisvest naast een luxe hotel met 41 hotelkamers en charmante living met open haard ook Coperto Restobar, waar chef-kok Remco Jansen volgens het principe all day dining de scepter zwaait.

Op de beneden etage en eerste verdieping van Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch bevinden zich twee salons geschikt voor uw evenement, vergadering of private dining tot 40 personen. Beide salons beschikken over hoogwaardige audiovisuele apparatuur zoals een 75-inch tv-scherm, audio speakers en modern click share systeem zodat u voor presentaties alle laptops moeiteloos kunt aansluiten. Het Pillows Hotel is een locatie voor events van het hoogste niveau. 

Het restaurant Coperto Restobar is in 2020 door Michelin erkend met de Bib Gourmand waardering. De onderscheiding voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Coperto Restobar is daarmee het enige restaurant in Zwolle met deze onderscheiding. 

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende congreslocaties aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Terug naar alle locaties

Ook zij kozen voor Zwolle