Theater Buitensoos

Laat je verrassen en verwonderen.


Hier vertellen al je zintuigen dat je op een bijzondere plek bent. Theater Buitensoos is de locatie waar alles mogelijk is, een setting waar alles kan. Maak indruk op jouw gasten, geef ze een magische congreservaring.

Met een capaciteit tot 1250 personen is Theater Buitensoos uitstekend geschikt voor congressen, productpresentaties, lezingen, seminars en feestelijke events. De sfeer en de ruimte worden aangepast aan de wensen. Ledverlichting, professioneel geluid en flexibele indeling zorgen voor de uitstraling die bij het evenement past. Indrukwekkend groot? Intiem klein? Alles kan. Echt uniek is de mogelijkheid om de theaterzaal in een uurtje om te toveren tot een totaal andere sfeer en een andere opstelling. Een sitting diner aan ronde tafels, een vlakke vloer voor een knallend feest of een catwalk in het midden van de ruimte.

Meer dan 30 Multifunctionele zalen

Een veelzijdige locatie met een grote diversiteit aan mogelijkheden. Meer dan 30 multifunctionele zalen (van 2 tot 1250 personen) en verschillende cateringruimtes ideaal voor congressen, event, vergadering of training. Daarbij is Theater Buitensoos uitstekend bereikbaar! Met de auto? Vanaf de A28 sta je binnen 10 minuten geparkeerd op een van 400 parkeerplaatsen naast of tegenover het pand. Met het OV? Dan is het vanaf het bus & treinstation Zwolle Centraal maar 2 minuten/80 stappen lopen. Uiteraard is er ook aan de fietsers gedacht. Tegenover de hoofdingang en vlakbij de zij ingang tref je een fietsenstalling aan.

Daarom Theater Buitensoos:

  • Multifunctioneel op elk niveau
  • Authentiek tot in de details
  • Mensen met passie en ideeën
  • Techniek zonder grenzen
  • Culinair spraakmakend en smaakmakend

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende hotelkamers aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of via .

Terug naar alle locaties

Ook zij kozen voor Zwolle