Touringcarbedrijf IJsseltours BV

Touringcarbedrijf IJsseltours is in haar 28 jarig bestaan uitgegroeid tot een begrip in Zwolle en omstreken. Het jonge wagenpark vervoert dagelijks kleine tot grote groepen mensen naar scholen, bedrijven en instellingen.

Maar ook congressen, dagtochten, excursies, schoolreisjes en meerdaagse binnen- en buitenlandse reizen behoren tot het dagelijkse werk. Je kunt bij ons ook terecht voor vervoer van en naar de luchthaven.

Al vanaf het begin staat IJsseltours voor kwalitatief personenvervoer. De chauffeurs en touringcars voldoen aan alle eisen die gesteld worden. Met trots kunnen wij hierdoor zeggen dat wij al jaren het Keurmerk Touringcarbedrijf voeren. Alle chauffeurs krijgen ook aanvullende opleidingen om zo de service en kwaliteit naar de klant op een hoog niveau te houden.

Daarmee kunnen we stellen dat onze chauffeurs van alle markten thuis zijn. Mede door hun jarenlange ervaring zijn zij onze gastheren op de weg en doen ze hun best om elke rit naar tevredenheid van de klant uit te voeren.

Door het directe contact met de klant kunnen de medewerkers op kantoor snel een scherpe offerte op tafel leggen en mocht de klant aanpassingen willen maken, dan is dat geen enkel probleem.

Terug naar alle locaties

Ook zij kozen voor Zwolle