Zwolse theaters

Zwolse theaters: Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel. Twee theaters waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan en die een verbindende rol hebben binnen de culturele sector. Maar ook een voortrekkersrol: Zwolse theaters, dáár gebeurt het.

Verrassen, inspireren en boeien

Dat is de kracht van live communicatie. Tijdens congressen, een relatie- event of een feestavond brengt u uw relaties, vakgenoten of medewerkers dichter bij elkaar én dichter bij uw organisatie. U inspireert, u werft, u bindt, u activeert en u valt op!

Persoonlijk, puur en passievol

De gastvrije ontvangers, de aandachtige luisteraars, de in-goede-banen-leiders en de oplossers. Dat is wie wij zijn. Wij verrassen u graag met creatieve concepten en slimme oplossingen. Daarbij staan uw doelen, uw wensen en de identiteit van uw organisatie altijd centraal. Dit doen we op persoonlijke wijze en met passie voor ons vak. Door goed te luisteren komen we samen op invullingen waar u zelf niet aan denkt. Van een intieme meeting tot een groots evenement. Van trapeze-act tot spetterende diner-experience op het podium. En van een bijzondere rondleiding tot een voorstelling exclusief voor uw medewerkers. Of nóg meer out of the box: maak een voorstelling mèt uw collega’s in de hoofdrol! Wij gaan graag de uitdaging aan. En zo komt u samen met ons tot een volmaakt evenement.

Daarom Zwolse theaters:

  • 10 minuten lopen van NS Station & ruime parkeergelegenheid met meer dan 600 parkeerplaatsen
  • 3 theaterzalen & 2 vergaderzalen – alle mogelijkheden voor congressen met subzalen;
  • Uniek Rijksmonument – de Hanzestrohmzaal is één van de 7 overgebleven bonbonnierezalen in NL;
  • Schouwburg Odeon bevindt zich op een cultureel stadsplein, omringt door musea, galeries en oude kerken;
  • Eigen horeca met biologische en regionale producten.

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25, 8011 ND, Zwolle

Schouwburg Odeon: een rijksmonument van meer dan 175 jaar oud. Gelegen op een unieke locatie in hartje Zwolle, tegenover Museum De Fundatie. Met een drietal theaterzalen en twee ruime vergaderzalen zijn er tal van mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten tot circa 500 personen. Schouwburg Odeon is dé culturele hang out van de stad. Daarnaast bevindt zich naast de schouwburg het volledig vernieuwde Café Foyé. U kunt de gehele dag in het sfeervolle café terecht voor een heerlijke kop koffie, informatie over het culturele aanbod, concerten in de foyer of om er te werken. De stadsschouwburg is een sublieme locatie voor een congres. De rijke historie is terug te vinden in de foyers, het nieuwe café en de verschillende zalen. De Bonbonnière zaal, een rijksmonument van 175 jaar oud, is volledig gerestaureerd en voorzien van de nieuwste technische faciliteiten die bijzonder geschikt zijn voor een congres of feest. Het biedt plaats aan 450 personen. Daarnaast heeft Schouwburg Odeon een vlakke vloerzaal met een tribune met 220 zitplaatsen en een klein vestzaktheater met 74 zitplaatsen.

Theater de Spiegel

Spinhuisplein 14, 8011 ZZ, Zwolle

Op een centrale locatie in het centrum van Zwolle staat Theater de Spiegel. Dit spectaculaire theater heeft haar deuren voor het eerst in 2006 geopend. Een eyecatcher met allure. Dit architectonische theater met de modernste faciliteiten biedt u onbegrensde mogelijkheden voor het organiseren van congressen, beurzen en bedrijfsevenementen voor circa 900 gasten.  Door de royale lichtval en mooie ruimtes ontstaat er een open sfeer. Door een grote diversiteit aan techniek en mogelijkheden voldoet Theater de Spiegel aan al uw wensen. Met een theaterzaal waar 900 personen plaats kunnen nemen is dit theater een unieke accommodatie voor grote congressen.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende hotelkamers aanwezig.

Voor meer informatie over deze locatie, neem contact op via 038 – 4215720 of .

Bekijk hier het programma van Zwolse theaters.

Terug naar alle locaties

Ook zij kozen voor Zwolle