Mondial 2019

Maak een keuze uit één van onderstaande hotels om uw kamer tegen het speciale Mondial tarief aan te vragen. Let op: Dit is geen gegarandeerde boeking maar een aanvraag op basis van beschikbaarheid. Uw kamer zal worden bevestigd zodra u een bevestigingsmail ontvangt van het hotel. Dit zijn vanaf prijzen exclusief ontbijt.

Choose from one of the hotels below to request your room at the special Mondial rate. Note: This is not a guaranteed booking but a request based on availability. Your room will be confirmed as soon as you receive a confirmation e-mail from the hotel. These are starting prices excluding breakfast.

 • Lumen Hotel & Events € 160,00
 • Bilderberg Grand Hotel Wientjes € 149,00
 • Pillows Grand Hotel Ter Borch € 190,00
 • Hotel de Zon € 83,50
 • Hotel Mooirivier € 95,00
 • Van der Valk Hotel Zwolle € 109,00
 1. Lumen Hotel & Events, Zwolle

  Lumen Hotel & Events, Zwolle

  Adres
  Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle

  Lumen Hotel & Events in Zwolle is het multifunctionele evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen, feesten en meer.

 2. Pillows Grand Hotel Ter Borch

  Pillows Grand Hotel Ter Borch

  Adres
  Stationsweg 9, 8011 CZ Zwolle

  Pillows Grand Hotel Ter Borch dankt haar naam aan de in de 17e eeuw in Zwolle geboren kunstschilder Gerard Ten Borch. Het monumentale pand huisvest naast een luxe hotel met 41 hotelkamers en charmante living met open haard ook Coperto Restobar, waar chef-kok Remco Jansen volgens het principe all day dining de scepter zwaait.

 3. Mooirivier Hotel & Congres, Dalfsen

  Mooirivier Hotel & Congres, Dalfsen

  Adres
  Oude Oever 10, 7722 VE Dalfsen

  Mooirivier, op 10 minuten afstand van Zwolle, midden in de natuur en direct aan de rivier de Vecht. Een stijlvol congreshotel op één van de mooiste plekjes van Nederland.

 4. Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Zwolle

  Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Zwolle

  Adres
  Stationsweg 7, 8011 CZ Zwolle

  Grand Hotel Wientjes, onderdeel van Bilderberg, is een begrip in Zwolle en omstreken. Met het zakencentrum en Centraal Station op loopafstand ligt Grand Hotel Wientjes in het hart van de stad. Rijke historie ontmoet Zwolse huiselijkheid in vernieuwd Bilderberg Grand Hotel Wientjes.

Neem contact met ons op